MARŢI

0
Celina Jade

22:30 PRO TV

Triplu atac (acţiune, 2019) Cu: Celina Jade, Scott Adkins, Michael Jai White, Tiger Hu Chen

Fiica unui milionar are intenţia de a da jos un sindicat de criminali. Mercenarii trebuie să preia un grup de asasini profesionişti şi să-i oprească înainte ca aceştia să-şi omoare ţinta.

20:00 PRIMA TV

Totul până la bani (acțiune/comedie, S.U.A 2002) Cu: Ice Cube, Mike Epps

Ice Cube este Bucum Jackson, un vânător de recompense aflat pe urmele lui Reggie Wright (interpretat de Mike Epps), un infractor care a reuşit să scape din închisoare. Bucum este cât pe ce să-l captureze pe Reggie, dar, din întâmplare, cei doi surprind un jaf exact în momentul desfăşurării lui. În învălmăşeala creată, Reggie reuşeşte să scape de Bucum şi de hoţii de diamante, dar îşi pierde portofelul, în care avea un bilet câştigător la loterie.

23:20 CINEMAX

Aliatul (Thriller, SUA, 2016) Cu: Brad Pitt, Marion Cotillard, Lizzy Caplan, Jared Harris, Simon McBurney

În 1942, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, spionul canadian Max Vatan (Brad Pitt) este parașutat în Maroc ca să o întâlnească pe Marianne Beauséjour (Marion Cotillard), o spioană de origine franceză, care se dă drept soția lui. Misiunea lor este să-l asasineze pe ambasadorul Germaniei la Casablanca. Cei doi locuiesc împreună câteva zile și, în scurt timp, se îndrăgostesc unul de celălalt. Când Max se întoarce la biroul lui din Londra, el o aduce pe Marianne cu care se va căsători. După un an, li se naște o fată, Anna. Într-o zi, Max este chemat la o întâlnire unde i se spune că Marianne este suspectată că ar fi spioană pentru nemți. Max are la dispoziție doar 72 de ore ca să-i demonstreze nevinovăția și să-și salveze familia înainte să fie nevoit să facă ceva de neconceput.

21:45 HBO

Jucătorul (Dramă, SUA, 2014) Cu: Mark Wahlberg, Brie Larson, Jessica Lange, John Goodman, Michael Kenneth Williams

Jim Bennett (Mark Wahlberg) trăiește o viață riscantă. Este profesor de limba engleză și jucător înrăit de jocuri de noroc. Toate lucrurile se complică atunci când se împrumută de la un gangster (Michael Kenneth Williams) și își oferă propria viață drept garanție. În scurt timp, se implică într-o lume ilegală în timp ce îi atrage atenția lui Frank (John Goodman), un cămătar interesat de viitorul lui. Pe măsură ce relația lui cu o studentă (Brie Larson) devine mai intensă, Bennett trebuie să riște totul pentru o a doua șansă.

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...