MIERCURI

Naomi Scott

22:30 PRO TV

În mijlocul furtunii (acţiune, SUA, 2014) Cu: Richard Armitage, Sarah Wayne Callies, Jeremy Sumpter

Natura se dezlănţuie, iar oraşul Silverton este măturat de o serie de tornade care îi alarmează pe locuitori. În timp ce unii încearcă să găsească adăpost, teribiliştii merg în mijlocul acţiunii să vadă cât mai de aproape manifestările uluitoare ale naturii.

00.00 ANTENA 1

Power Rangers (acţiune, SUA 2017) Cu: Naomi Scott, RJ Cyler, Ludi Li, Dacre Montgomery, Elizabeth Banks

„Power Rangers” urmăreşte aventura a cinci adolescenţi aparent obişnuiţi care devin peste noapte eroi excepţionali şi trebuie să-şi salveze orăşelul natal şi întreaga planetă de sub ameninţarea unei forţe extraterestre. Destinul i-a ales, iar ei sunt singurii care pot înfrunta pericolul. Totuşi, ca să reuşească trebuie mai întâi să-şi depăşească problemele din viaţa de zi cu zi şi, înainte de a fi prea târziu, să-şi unească forţele pentru a deveni cu adevărat echipa Power Rangers.

22:15 PRO CINEMA

Tipu’ de la cablu (comedie, SUA, 1996) Cu: Jim Carrey, Matthew Broderick, Leslie Mann, Jack Black, Diane Baker

Jim Carrey, cel mai în vogă actor de comedie ai ultimilor ani, reuşeşte un recital demenţial în acest film nebun regizat de excentricul Ben Stiller. Carrey e tipul care pune cablul, dar nu o face oricum. Steven M. Kovacs (Matthew Broderick) a simţit acest lucru pe propria-i piele.

23:35 CINEMAX

Abou Leila (Dramă, Algeria, 2019) Cu: Slimane Benouari, Lyès Salem, Azouz Abdelkader, Fouad Megiraga, Meriem Medjkrane

Algeria, 1994. Terorismul devastează țara de doi ani și zilnic aduce morți și întâmplări terifiante. Ofițerii de poliție S. și Lotfi, doi prieteni din copilărie, merg prin deșert ca să-l găsească pe Abou Leila, un terorist periculos. Căutarea lor pare absurdă de vreme ce Sahara nu a fost afectată de valul de crime și atacuri cu bombă care au loc în restul țării. Lotfi are o singură prioritate: să-l țină pe S. departe de capitală pe cât de mult timp posibil, știind că prietenul lui este prea fragil ca să fie martor la și mai multă vărsare de sânge. Dar cu cât mai mult înaintează în deșert, cu atât mai mult se confruntă cu propriile traume și acte de violență.

 

Deja ai votat!