JOI

0
Actor Cuba Gooding Jr. participates in "The People v. O.J. Simpson" panel at the FX Networks Winter TCA on Saturday, Jan. 16, 2016, in Pasadena, Calif. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

20:00 PRIMA TV

În căutarea unui erou (acțiune, S.U.A. 2008) Cu: Cuba Gooding Jr, Norman Reedus, Ray Liotta


În timp ce jelea moartea soției sale, decedată prin înec în urma unui tragic accident de circulație, Liam Case, gunoier de meserie, devine erou atunci când salvează de la moarte o tânără izolată într-o mașină în flăcări. Câțiva ani mai târziu, Liam este implicat într-un jaf armat și cade victimă, împreună cu o angajată a unei bănci, Kayla, în momentul în care unul dintre spărgători îi împușcă. În urma acestui eveniment, Kayla rămâne în comă profundă, însă Liam reușește să se recupereze și începe o răfuială cu criminalul, luându-i urma și ucigându-l. Banda de răufăcători dorește răzbunare și Liam cade pradă sistemului ca urmare a descoperirii unui teribil secret. El descoperă că totul este pe cale să se întoarcă împotriva lui. Filmul reprezintă o poveste despre supraviețuire, despre putere și determinare și despre cât ai de luptat ca, după ce, din erou ai ajuns pe lista de „most-wanted” a poliției, să reușești să te reabilitezi.

20:30 PRO CINEMA

În spatele măştii (acţiune, SUA, 2015) Cu: Andrew Cheney, John Rhys-Davies, Kara Killmer, Alan Madlane

Principalul mercenar al Companiei British East India, Will Reynolds (Andrew Cheney) a fost tradat si acum este cautat prin intreaga zona a Coloniilor Americane. Aspirand sa-si curete numele si sa recastige afectiunea unei femei fata de care nu a fost niciodata complet sincer, Will se ascunde in spatele unei masti si incearca sa dejoace planurile fostului sau angajator (John Rhys Davies). Bantuit de trecut, el trebuie sa-si reapropie increderea femeii iubite, Charlotte, intrecandu-se totodata cu timpul, pentru a zdrobi un plan secret, de proportii colosale.

22:20 CINEMAX

Va curge sânge (Dramă, SUA, 2007) Cu: Daniel Day-Lewis, Paul Dano, Kevin J. O’Connor, Ciarán Hinds, Dillon Freasier

Extraordinara poveste a lui Daniel Plainview (Daniel Day-Lewis). Acțiunea este plasată cândva la sfârșitul secolului al XIX-lea, începutul secolului XX, iar eroul ei este un miner care primește un pont extraordinar: în Vestul Americii există un orășel care stă pe un ocean de petrol neexploatat. Deși este sceptic, Plainview îl ia pe H.W. (Dillon Freasier), fiul său, și pleacă în acea direcție. Ei bine, Little Boston e un loc în care nu se întâmplă prea multe, singura distracție a celor de aici fiind biserica înființată de Eli Sunday (Paul Dano), un tânăr predicator. Plainview și H.W. dau lovitura, deoarece pământul din zonă chiar este îmbibat cu țiței. Însă, așa cum se întâmplă mai mereu, odată cu bogăția apar și conflictele.

18:05 HBO

Secrete oficiale (Dramă, Marea Britanie, 2019) Cu: Keira Knightley, Matt Smith, Matthew Goode, Rhys Ifans, Ralph Fiennes

Bazat pe evenimente adevărate care au zguduit lumea, filmul spune povestea captivantă a lui Katharine Gun (Keira Knightley), o specialistă britanică de la serviciile secrete a cărei slujbă implică manevrarea informațiilor confidențiale. Într-o zi, în 2003, în ajunul izbucnirii războiului din Irak, Gun primește un memo de la NSA cu o decizie șocantă: Statele Unite solicită ajutorul britanicilor pentru a strânge informații compromițătoare despre membrii consiliului de securitate al Națiunilor Unite ca să-i poată șantaja ca să voteze în favoarea invaziei Irakului. Gun nu poate sta deoparte și să vadă declanșarea unui război ilegal și ia o decizie copleșitoare: își trădează guvernul și trimite notificarea presei. Astfel este declanșată o serie explozivă de evenimente care vor porni o furtună internațională, vor expune o vastă conspirație politică și o vor pune pe Gun în pericol.

Deja ai votat!
se încarcă...