VINERI

0

23:00 PRO TV

Apel de urgenţă (dramă, 2013) Cu: Halle Berry, Abigail breslin, Morris Chestnut, Michael Eklund, David Otunga

Casey (Abigail Breslin) este răpită de un ucigaş în serie şi din portbagajul acestuia tânăra reuşeşte să telefoneze la 911. Din acel moment, viaţa ei depinde de vocea de la capătul firului, a care este hotărâtă să mobilizeze toate resursele pentru a o găsi.

20:00 PRIMA TV

Părintele speranță (comedie, Italia, 2005) Cu: Bud Spencer

Padre Speranza (Bud Spencer) este chemat de părintele Leonardo, preotul unei închisori, să-i ţină locul pentru o perioadă şi să rezolve neregulile care au loc acolo, mai ales după ce preotul a fost ameninţat şi chiar bătut ca să nu facă uz de informaţiile pe care le deţine. Sfidând total tensiunea instaurată şi ameninţările la adresa sa, Padre Speranza este gata să înfrunte mafia.

16:30 PRO CINEMA

Rezerve de lux (comedie, SUA, 2006) Cu: David Spade, Jon Heder, Rob Schneider, David Spade, Terry Crews, Jon Heder

Trei bărbaţi Clark (Jon Heder), Gus (Rob Schneider) şi Richie (David Spade) sunt nişte persoane slabe de înger care şi-au petrecut viaţa fiind umiliţi de ceilalţi. Pe de altă parte, ei sunt fascinaţi de un sport: baseball.

21:00 CINEMAX

Cum vi se pare Adolf? (Comedie, Germania, 2018) Cu: Florian David Fitz, Christoph Maria Herbst, Caroline Peters, Janina Uhse, Justus Von Dohnanyi

Ar fi trebuit să fie o seară minunată. Stephan și Elisabeth și-au invitat familia și prietenii la cină, dar imediat ce Thomas anunță că el și iubita lui însărcinată vor să-și numească fiul nenăscut Adolf, lucrurile scapă de sub control. O confruntare amară rezultă dând la iveală o o serie de secrete. Pe măsură ce seara devine mai tensionată și lucruri de neuitat sunt spuse de ambele părți, o discuție despre nume de copii se transformă într-o transgresiune despre copilărie și pasiuni ascunse.

Deja ai votat!
se încarcă...