SÂMBĂTĂ

0

20:00 PRO TV

Parteneri neobişnuiţi (acţiune, SUA, 2003) Cu: Jet Li, DMX, Anthony Anderson, Kelly Hu, Tom Arnold, Mark Dacascos

Un maestru al artelor martiale, un maestru al hip-hop-ului si un alt campion al luptelor spectaculoase, sau Jet Li, DMX si Mark Dacascos intr-un film cu o actiune exploziva. Cand fiica sa este rapita si folosita ca moneda de schimb intr-o tranzactie cu diamante negre, liderul unui grup de hoti face o alianta neobisnuita cu un ofiter.

22:00 CINEMAX

Gustul Pho (Dramă, Polonia, 2019) Cu: Thang Long Do, Lena Nguyen, Aleksandra Domanska, Gia Khai Ton, Thi Thanh Minh Tran

Long e un bucătar vietnamez blând, care trăiește în Varșovia cu fiica lui în vârstă de 10 ani, Maja. El lucrează într-un restaurant unde specialitatea sa, Pho, e populară. Însă când șeful lui vinde localul unui dezvoltator ambițios care vrea să servească diferite tipuri de mâncare asiatică, Long trebuie să se adapteze. Între timp, Maja ține strâns de amintirea mamei ei poloneze, care a murit. Ea se teme că tatăl ei o uită pe aceasta și caută o înlocuitoare, în persoana unei vecine drăguțe care locuiește în clădirea din fața blocului lor. Pe măsură ce Long se chinuie să se obișnuiască cu noile cerințe, el nu observă semnele îngrijorărilor fiicei sale, însă atitudinea rebelă a acesteia și apropierea dintre ei îl împing spre schimbare.

16:30 HBO

Lasă-i să vorbească (Dramă-Comedie, SUA, 2020) Cu: Meryl Streep, Candice Bergen, Dianne Wiest, Lucas Hedges, Gemma Chan

Regizat de Steven Soderbergh, filmul spune povestea unei apreciate autoare (Meryl Streep) care pleacă într-o călătorie alături de două vechi prietene (Candice Bergen și Dianne Wiest) ca să se distreze și să-și vindece niște răni. Nepotul ei (Lucas Hedges) li se alătură și se îndrăgostește de o tânără agentă literară (Gemma Chan).

19:00 AXN

Barbații în negru (comedie SF, SUA, 1997) Cu: Will Smith,Tommy Lee Jones,Linda Fiorentino

Un polițist cu școala vieții este recrutat să lucreze alături de un agent guvernamental într-o echipă care monitorizează extratereștrii ce trăiesc incognito pe Pământ.

 

Deja ai votat!
se încarcă...