DUMINICĂ

0

22:15 PRO TV

Sicario: Asasinul (acţiune, 2015, SUA) Cu: Emily Blunt, Josh Brolin, Benicio Del Toro

În Mexic, „sicario” înseamnă asasin plătit. La granița dintre Statele Unite și Mexic, legea nu există, iar neexperimentatul agent FBI Kate Mercer (Emily Blunt) devine martor al traficului internațional de droguri desfășurat cu implicarea forțelor guvernamentale (Josh Brolin, Benicio Del Toro). Miza crește atunci când aceștia trebuie să îl captureze pe capul întregii organizații criminale.

20:30 PRO CINEMA

Secretul lui Adaline (românce, SUA, Canada, 2015) Cu: Blake Lively, Michiel Huisman, Harrison Ford

Adaline Bowman (Blake Lively) este o tânără femeie, născută la începutul secolului 20, care devine nemuritoare după un accident straniu. După ani petrecuţi în singurătate, ea îl întâlneşte pe Ellis Jones (Michel Huisman), un bărbat încântător, pentru care merită să îşi schimbe viaţa.

19:05 CINEMAX

Micile povești (Dramă, Ungaria, 2019) Cu: Tamás Szabó Kimmel, Vica Kerekes, Levente Molnár, Bercel Tóth, József Gyabronka

Ungaria, 1945. La scurt timp după terminarea celui de-al Doilea Război Mondial, când haosul și nesiguranța domneau în țară, un escroc încearcă să profite de perioada de confuzie. Obligat să fugă din Budapesta, el este adăpostit în pădure, de către o femeie misterioasă și fiul ei. În timp ce încearcă să-și înfrunte demonii, bărbatul se trezește prins într-o aventură pasională cu femeia al cărei soț urmează să se întoarcă de pe front.

00:45 HBO

Interviul (Comedie, SUA, 2014) Cu: James Franco, Seth Rogen, Lizzy Caplan, Randall Park, Diana Bang

Regizat de Seth Rogen și Evan Goldberg, comedia de acțiune ”Interviul” spune povestea a doi oameni de presă care reușesc să aibă o discuție cu dictatorul nord-coreean Kim Jong-un. Astfel, îi întâlnim pe Dave Skylark (James Franco) și pe producătorul său, Aaron Rapoport (Seth Rogen), de la popularul show TV Skylark Tonight. Cei doi descoperă că dictatorul nord-coreean este un fan de-al show-ului și realizează un interviu cu el, intenția lor fiind aceea de a se legitima ei înșiși ca jurnaliști. În vreme ce se pregătesc de marea călătorie către Coreea de Nord, cei doi ajung să fie recrutați de CIA și sunt trimiși într-o misiune de asasinat.

 

Deja ai votat!
se încarcă...