LUNI

0

22:30 PRO TV

Justiţiarul (acţiune, SUA, Germania, 2004) Cu: A. Russell Andrews, Omar Avila, James Carpinello

Un fost agent al Delta Force şi FBI, Frank Castle, încearcă să ducă acum o viaţă normală alături de soţia sa, Maria, şi de fiul lor, Will. Totuşi, în ultima sa misiune, operaţiunea ia o întorsătură neaşteptată şi un tânăr, Bobby Saint, este ucis din greşeală.

 

20:00 PRIMA TV

Hacker, piratul cibernetic (comedie, S.U.A 2016) Cu: Lorraine Nicholson, Daniel Eric Gold, Callan McAuliffe

Alex Danyliuk (Callan McAuliffe) un tânăr imigrant ucrainean, pentru a-și ajuta părinții gata să fie executați silit de o bancă, recurge la ilegalități comise prin intermediul internetului. La început până și-a strâns banii pentru a merge la facultate a recurs la click-uri aducătoare de mic profit, dar, într-o cafenea, văzând o știre referitoare la o organizație de tip ”anonymous”, i-a venit ideea de a face parte dintr-o astfel de structură ilegală, care se ocupă cu vânzările pe piața neagră…

 

22:30 PRO CINEMA

Bona (comedie, 2011) Cu: Jonah Hill, Ari Graynor, Sam Rockwell, Max Records, Ari Graynor, J.B Smoove

După ce este suspendat în facultate, Noah este trimis de către mama sa să îşi caute un loc de muncă pentru a participa la cheltuielile casei. Într-o zi primeşte o propunere de la vecina de vis-à-vis să aibă grijă de cei trei copii ai acesteia.

 

21:20 HBO

În izolare (Comedie, Marea Britanie, 2021) Cu: Anne Hathaway, Chiwetel Ejiofor, Stephen Merchant, Mindy Kaling, Lucy Boynton

Linda (Anne Hathaway) și Paxton (Chiwetel Ejiofor), recent despărțiți, se află la o răspântie tulburătoare atunci când carantina obligatorie din Londra, impusă de pandemia Covid, îi obligă să stea împreună sub același acoperiș. În timp ce noile responsabilități ale Lindei, directoare de marketing, o fac să fie dezamăgită de lumea corporatistă, Paxton, un artist cu un trecut infracțional, este disponibilizat. Prin poezie și cantități generoase de vin, eforturile lor de a locui în pace îi ajută să se redescopere și să devină obsedați de o ocazie norocoasă de a încerca să fure niște bijuterii. Inteligent, sexy și surprinzător, filmul îi urmărește pe Linda și Paxton în timp ce speră ca parteneriatul lor să le oferă șansa să-și schimbe viețile pentru totdeauna.

 

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...