MARŢI

0
James Earl Jones

20:00 PRIMA TV

Atac în forţă (acțiune, S.U.A 1993) Cu: James Earl Jones, Lance Henriksen

După ce partenerul lui e ucis, poliţistul Terry McCain e hotărât să îl elimine la rândul său pe vinovat, capul mafiot Sal DiMarco, pentru a-şi răzbuna colegul, căci e conştient de faptul că DiMarco nu va putea fi condamnat niciodată pentru crimă comisă. Înainte de a trece la fapte, Terry îi spune şefului lui, Devlin, ce intenţii are şi îl convinge să închidă ochii şi să nu-l aresteze după comiterea crimei. McCain renunţa la gândurile ucigaşe, dar DiMarco e ucis de altcineva. Când Terry încearcă să se întâlnească cu Devlin pentru a se disculpa, e întâmpinat de o haită de asasini. El află mai târziu că partenerul lui nici nu era mort şi că pusese la cale cu Devlin jefuirea lui DiMarco.

23:35 CINEMAX

Umbra (Istoric, China, 2018) Cu: Chao Deng, Li Sun, Kai Zheng, Qianyuan Wang, Jingchun Wang

Regizorul Zhang Yimou (“Hero”, “House Of Flying Daggers”) forțează din nou limitele acțiunii wuxia ca să creeze un film unic, o pictură în negru și gri punctată de culoarea roșie din sângele celor învinși. Într-un regat condus de un rege tânăr și imprevizibil, comandantul armatei are o armă secretă: o “umbră”, un bărbat care îi seamănă și cu ajutorul căruia își poate păcăli dușmanii și chiar regele. Acum trebuie să se folosească de această armă într-un plan complex care îi va conduce oamenii către victorie într-un război pe care regele nu-l vrea.

00:15 HBO

Blestemul (Horror, SUA, 2020) Cu: Andrea Riseborough, Demián Bichir, John Cho, Betty Gilpin, Lin Shaye

După ce o casnică tânără își ucide familia în propria casă, detectivul Muldoon (Andrea Riseborough), care se mută în oraș alături de fiul ei după moartea soțului din cauza cancerului, încearcă să investigheze și să rezolve cazul. În scurt timp, ea descoperă că o fantomă răzbunătoare a blestemat locuința și îi condamnă la o moarte violentă pe toți cei care intră în casă. Fiind ținta spiritului demonic, Muldoon trebuie să facă tot ce poate ca să-și protejeze fiul, dar și pe ea însăși. Regizat de Nicolas Pesce, „Blestemul“ este bazat pe filmul „Ju-On: The Grudge“ scris și regizat de Takashi Shimizu.

17:55 TNT

Aproape celebri (dramă SUA 2000) Cu: Billy Crudup, Kate Hudson

La numai 15 ani, William Miller (Patrick Fugit) reușește să obțină de la Rolling Stone comanda unui articol despre Stillwater, o formație rock în plină ascensiune. Mai mult, reușește să se smulgă de sub aripa extrem de protectoare a mamei lui (Frances McDormand) și să plece în turneu cu formația, cu o gașcă veselă de fete și cu speranța că va scrie reportajul vieții lui. Este anul 1973 și William își trăiește visul de a se lăsa absorbit de lumea nebună a rock’n’roll-ului.

 

Deja ai votat!
se încarcă...