LUNI, 12 APRILIE

0
37

PRO TV

22:30  Zonă de pericol (acţiune 2014, SUA) cu Paul Walker, David Belle, RZA

În Detroit, într-un prezent distopic, case abadonate adăpostesc cei mai periculoși criminali. E cartierul cu case sociale locuite acum de cei mai răi dintre cei răi, Brick Mansions. Incapabile să țină sub control violențele, autoritățile au închis cartierul cu un zid, sub pretextul că ar proteja restul orașului de locuitorii din Brick Mansions, degenerați care își fac singuri legea. În Brick Mansions doar cel mai puternic supraviețuiește. În această comunitate dură, șeful e Tremaine, baronul drogurilor, interpretat de RZA. După un ultim jaf, drumurile lui se întretaie cu cele ale polițistului sub acoperire Damien Collier, intrerpretat de Paul Walker. De fapt, cei doi au ceva de împărțit din trecut, iar granița dintre justiție și răzbunare poate fi foarte ușor de trecut.

 

FILM NOW

20:00 O femeie americană (dramă 2018) cu Sienna Miller, Sky Ferreira, Kentucker Audley, Christina Hendricks, Alexander Joseph Wildes

Deb (Sienna Miller) nu și-a cerut niciodată scuze pentru faptul că era oaia neagră a familiei. A născut-o pe fiica ei, Bridget, când era foarte tânără, Bridget l-a avut pe băiatul ei, Jesse, tot foarte tânără fiind și cei trei au o viață relativ fericită într-un mic oraș din Pennsylvania. Apoi într-o noapte Bridget iese cu fostul ei iubit, tatăl lui Jesse, și nu se mai întoarce niciodată. Mama și sora lui Deb se alătură întregii comunități ca să o caute, dar nu o găsesc. Timpul trece, suferința se atenuează, iar Deb îl crește pe Jesse ca pe fiul ei. Ea începe o carieră nouă și se îndrăgostește de Chris, un carismatic muncitor în construcții și muzician. Dar când pare că trecutul și durerea au fost lăsate în urmă, un nou adevăr iese la lumină și schimbă totul.

 

HBO

01:00 Ura pe care o simți (Dramă, SUA, 2018) Cu: Amandla Stenberg, Regina Hall, Russell Hornsby

Starr este martoră la împușcarea mortală a lui Khalil, bunul ei prieten din copilărie. Cel care a apăsat pe trăgaci nu este membrul vreunei bande, ci ofițer de poliție. Aflată sub presiunea întregii comunități, tânăra Starr trebuie să se ridice acum și să spună ceea ce trebuie spus.

 

CINEMAX

 21:00         Sărută-mă înainte să fie prea târziu (Comedie, Germania, 2020) Cu: Moran Rosenblatt, Luise Wolfram, Rivka Michaeli

Filmul este o aventură romantică ce trece dincolo de toate granițele. Când două generații de femei israeliene se îndrăgostesc de o femeie germană și un bărbat palestinian, se instaurează haosul. Ce se întâmplă cu iubiții care nu se potrivesc, dar care sunt meniți unii pentru alții? Când Maria aterizează la Tel Aviv din Germania și ajunge în apartamentul iubitei ei, Shira, un mic pas greșit începe o călătorie romantică de proporții mitice. După ce familiile lor se întâlnesc, se înfruntă imediat din cauza trecutului istoric și perspectivei unui viitor comun, în timp ce a doua pereche de iubiți se lovește de o altă diferență mare pe care iubirea trebuie să o acopere. Acum e rândul Bertei, bunica Shirei, să testeze limitele iubirii, ale conflictului și circumstanțelor.

Deja ai votat!