LUNI, 26 APRILIE

0

TVR 1

22:10 Legea familiei (acţiune M.Britanie 2016) cu Michael Fassbender, Brendan Gleeson

De trei generaţii, clanul de infractori Cutler face legea într-o regiune rurală a Angliei. Furturi, braconaj, acţiuni de provocare a poliţiei, toate sunt specialitatea capului familiei, Colby Cutler. Când fiul său, Chad, încearcă să se rupă de „tradiţia” familiei şi să renunţe la infracţiuni, gândindu-se la viitorul propriilor lui copii, Colby îl obligă într-o noapte să participe la un jaf. Cu poliţia pe urme, Chad îşi dă seama că nu mai este stăpân pe destinul său.

 

FILM NOW

20:00 Aquaman (fantastic 2018) cu Jason Momoa, Amber Heard

Erou pe Pământ şi apărător al adâncurilor, Arthur Curry (Momoa) va trebui să îşi dezvăluie adevărata identitate, să îşi folosească puterile pentru a ajuta omenirea şi să îşi accepte statutul predestinat, acela de rege al Atlantidei. Alături de Jason Momoa, din distribuţie mai fac parte Amber Heard care o interpretează pe Mera, o luptătoare neînfricată; Willem Dafoe ca Vulko; Patrick Wilson ca Orm, actualul conducător al regatului subacvatic; Dolph Lungren ca Nereus şi Nicole Kidman în rolul mamei lui Arthur.

 

PRO TV

22:30 S.W.A.T – Trupe de elită (acţiune SUA, 2003) Cu: Samuel L. Jackson, Collin Farrell, Olivier Martinez, Michelle Rodriguez

Ei sunt cei mai buni dintre cei buni, elita trupelor de poliție.
Au fost recrutați pentru cea mai periculoasă misiune din cariera lor. Farrell îl interpretează pe Jim Street, un fost membru al echipei S.W.A.T., care, alături de partenerul său, Brian Gamble (Renner), este eliminat din echipă în urma unei decizii controversate pe care au luat-o în timpul unei acțiuni cu luare de ostatici. Dezgustat, Gamble își dă demisia, dar meseria de polițist este pentru Street viața lui și este de acord să fie degradat, sperând să aibă într-o zi șansa de a se reabilita și de a purta încă o dată privilegiata uniformă S.W.A.T.

 

HBO

00:55 Atacul monștrilor (Comedie, SUA, 2019) Cu: Tashiana Washington, Ava Preston, Jack Fulton, Jaeden Noel, Dee Wallace

Inspirat de seria de filme culte din anii 1980 și 1990, filmul o urmărește pe Drea, în vârstă de 20 de ani, care acceptă o slujbă de dădacă pentru un profesor de la un colegiu la care speră să meargă. Drea se chinuie să-i distreze pe Trissy și Jake, copiii profesorului, și pe Phillip, fratele ei mai mic. Ea decide să-i ducă într-o excursie fără să știe că niște creaturi extraterestre misterioase au aterizat în apropiere și au început să devoreze toate ființele vii pe care le întâlnesc. În timp ce sunt vânați de aceste creaturi, Drea și copiii dau peste Bianca, o creatură feminină aparent inofensivă care fuge de ceilalți. Acum toți trebuie să lucreze împreună ca să supraviețuiască.

Deja ai votat!