VINERI, 30 APRILIE

Jennifer Aniston

PRIMA TV

20:00 Fericire cu orice preţ (dramă SUA 2014), cu Jennifer Aniston, Anna Kendrick

Jennifer Aniston joacă rolul principal în acest sumbru film independent, iar personajul ei devine fascinat de episodul sinuciderii unei femei (Anna Kendrick) din grupul ei de susținere.

FILM NOW

21:55 Jumper: oriunde, oricând (SF 2008) cu Samuel L. Jackson, Jamie Bell, Hayden Christensen

Cu filmul „Jumper: oriunde, oricând”, thriller-ul SF intra intr-un nou teritoriu, aceasta fiind povestea unui om care descopera ca poseda capacitatea extraordinara de a se teleporta oriunde in lumea pe care si-o imagineaza. De la New York la Tokyo, de la ruinele romane in inima desertului Sahara, oriunde este posibil pentru David Rice sa ajunga , pana cand isi da seama ca libertatea lui nu este totala… ci parte a unui razboi global, in desfasurare, care ameninta chiar supravietuirea speciei rare si extraordinare careia ii apartine si el.

HBO

21:00 Război cu bunicul (Comedie, SUA, 2020) Cu: Robert De Niro, Uma Thurman, Oakes Fegley, Rob Riggle, Laura Marano

Peter e încântat de faptul că urmează să locuiască nu numai cu părinții săi, ci și cu buincul Jack, de care era foarte apropiat. Asta până când trebuie să se mute in podul care îi trezea coșmaruri, pentru a-i lăsa camera sa noului venit. Dar Peter nu se va da bătut așa de ușor și adunându-și prietenii vor încerca cu toții să îl scoată din sărite pe bunic, printr-o serie de farse care mai de care mai creative. Însă Jack nu e dispus să piardă și cât de repede îi declară război băiatului, întorcând casa cu susul în jos. Întrebare rămâne însă: se va da Peter bătut în fața bunicului sau va reuși acesta să își recupereze camera, câstigând razboiul?

AXN

21:00 Femeile în negru (comedie Australia 2018), cu Rachael Taylor, Angourie Rice, Julia Ormond, Nicholas Hammond, Susie Porter

Adaptare a romanului cu acelaşi nume, semnat de Madeleine St John, Ladies in Black este o dramedie delicată despre vieţile câtorva angajate ale unui magazin universal din Sydney-ul sfârşitului anilor ’50.

Deja ai votat!