LUNI, 17 MAI

PRIMA TV

20:00 Loviţi de dragoste (comedie coprod. 2013) cu Pierce Brosnan, Emma Thompson

Richard și Kate au divorțat cu ani în urmă, dar mai păstrează legătura pentru copii și pentru fondul de economii pentru pensie. Compania unde a lucrat si are fondul de investiții al lui Richard e fraudat. Cei doi foști parteneri de viață află cine este în spatele acestei escrocherii și pun la cale un plan de recuperare a banilor. Kate și Richard redevin parteneri, dar nu de viață, ci de aventură. Doi dintre foștii vecini li se alătură în această misiune. Toți patru vor ajunge pe Coasta de Azur, și vor avea parte de o experientă de neuitat.

 

 

TNT

22:50 Sânge şi vin (thriller, coprod. 1996) cu Jack Nicholson, Jennifer Lopez, Michael Cain

Comerciantul de vinuri Alex Gates (Jack Nicholson) are mari probleme, atat in viata particulara, cat si in profesiune, caci afacerea lui e in pragul falimentului. El are un fiu care il uraste, o nevasta alcoolica pe care o umileste cu orice ocazie si o amanta cubaneza, Gabriella, care e menajera. Cand tanara Gabriella ii spune ca in una dintre casele unde lucreaza exista un colier de diamante in valoare de milioane de dolari, lui Alex ii vine ideea sa-l fure pentru a scapa de probleme. El cere ajutorul unui spargator profesionist de seifuri care e pe moarte din cauza ca sufera de tuberculoza. Dar lucrurile incep sa se precipite cand sotia lui i se aseaza in cale, hotarata sa-l impiedice sa duca la capat ceea ce ea este convinsa ca e o noua aventura a infidelului ei sot.

 

TVR 1

22:10 Red Hill (thriller, Australia 2010) cu Ryan Kwanten, Tommy Lewis, Claire van der Boom

Un tânăr și neexperimentat ofițer de poliție trebuie să supraviețuiască primei sale zile de lucru într-un mic orășel rural.

 

PRO CINEMA

22:30 Enigma vrajitoarei (dramă Australia, 1999) Cu: Jacqueline Bisset, Cameron Daddo, Jerome Ehlers, Suzi Dougherty, William Gluth

Bazat pe un caz real, filmul reprezinta tulburatoarea poveste a lui Hannah, o fetita a carei disparitie a bulversat intreaga comunitate a orasului Victoria, prin situatiile incredibile pe care le-a adus la lumina. Disparitia fetitei devine din ce in ce mai inexplicabila, cu atat mai mult cu cat se pare ca pentru ea cel mai mare pericol il reprezinta familia…

 

Deja ai votat!