MIERCURI, 19 MAI

Stephen Chow

FILM NOW

21:45 Kung Fu la grămadă (acţiune 2004) cu Stephen Chow, Shengyi Huang, Zhi Hua Dong

Pe fundalul haosului din China dinaintea revoluției, un hoț mărunțel, pe nume Sing, visează să ajungă unul dintre sofisticații și nemiloșii membri ai grupării Axe Gang, ale căror isprăvi în lumea interlopă au aruncat în haos orașul.
Nimerit într-un complex sordid de apartamente cunoscut sub numele de „Cocină de Porci” (Pig Sty), Sing încearcă să stoarcă bani de la unul din locatari, folosindu-se de tot felul de tertipuri, dar nu face decât să descopere cu uimire că cei care locuiesc prin vecini nu sunt ceea ce par.

 

PRO CINEMA

23:15 Vampiri: Intoarcerea (acţiune SUA, 2005 ) Cu: Colin Egglesfield, Stephanie Chao, Roger Yuan, Patrick Bauchau 

Timp de 800 de ani, ei s-au luptat pânã la moarte printre umbrele negre ale noptilor exotice din Thailanda. Douã armate de vampiri. Una, aliati fãrã milã al maleficului Niran, care are o mare plãcere în a se înfrupta din sângele uman. Cealaltã, aliati loiali ai frumosului Song Neng, luptându-se pânã la moarte cu brutalul regim de teroare al lui Niran. Din întâmplare, prinsi în aceastã lume subteranã se aflã 2 turisti americani: Amanda, rãpitã de Niran si transformatã în sclava lui; si Connor, prietenul ei, disperat sã îi salveze sufletul. Acum, aflat în fata sacrificiului suprem, Connor trebuie sã se alãture luptei împotriva întunericului sau riscã sã o piardã pe Amanda pentru totdeauna în aceastã lume încordatã a terorii.

 

TVR 2

21:10 La cină cu un gogoman (comedie Franţa 1998) cu Thierry Lhermitte, Jacques Villeret

Thierry Lhermitte il interpreteaza pe rafinatul si, in egala masura, infatuatul publicist de meserie si farseur prin vocatie Pierre Brochant. In fiecare joi, la ora cinei, acesta participa intr-o luxoasa locuinta la un bizar concurs ritualic la care sunt invitati toti prietenii sai excentrici. Miza este foarte simpla, cel putin la prima vedere. Cine vine la cina insotit de cel mai idiot invitat care a calcat vreodata selecta casa castiga respectul tuturor mesenilor. Pierre da o lovitura colosala cand isi face aparitia cu Francois Pignon, un tip total rupt de lumea reala. El va deveni victima nevinovata a farselor elaborate si cinice ale lui Pierre si ale companionilor sai. In cele din urma, Francois isi va arata insa calitati pe care nimeni nu i le banuia..

 

PRO TV

23:00 Călătorie în lumea vikingilor (acţiune SUA, Germania, 2008 ) Cu: James Caviezel, Sophia Myles, Jack Huston, John Hurt, Cliff Saunders

Norvegia, anul 709. Un bărbat dintr-o altă galaxie ajunge pe pământ. Capturat de localnici, le dezvăluie că nu a ajuns singur ci împreună cu unul dintre dragonii pe care urma să îi vâneze – Moorwen. Aliindu-se cu vikingii, nu îi rămâne decât să spere că neobișnuita combinație dintre tehnologia avansată și armele de fier din epoca vikingilor vor fi suficiente pentru a-l distruge pe Moorwen.

Deja ai votat!