JOI, 20 MAI

PRO TV

21:30 Cursa spre Witch Mountain (aventuri SUA 2009) Cu: Dwayne Johnson, AnnaSophia Robb, Alexander Ludwig, Carla Gugino, Ciaran Hinds, Tom Everett Scott, chris Marquette, Billy Brown, Garry Marshall

Ani de zile au circulat povești despre un loc secret, aflat în mijlocul deșertului Nevada, cunoscut pentru fenomenele inexplicabile și lucrurile stranii văzute aici. Se numește Witch Mountain, iar când șoferul de taxi Jack Bruno (Dwayne Johnson) întâlnește doi adolescenți cu puteri supranaturale, care devin pasagerii săi, se trezesc azvârlit într-o aventură pe care nu și-o poate explica. Lucrând în echipă, Jack și tinerii săi pasageri descoperă că singura șansă de a salva lumea este să descifreze secretele ascunse de Witch Mountain, într-o adevărată cursă contra cronometru!

 

FILM NOW

20:00 28 de zile (dramă 2000) cu Sandra Bullock

Gwen Cummings (Sandra Bullock), un jurnalist de succes din New York și o petrecăreață, își trăiește viața într-o distracție continuă. Problema e că niciodată nu știe să se oprească la timp. Așa că atunci când împrumută limuzina de nuntă a sorei ei (Elizabeth Perkins) și o înfige în terasa unei case, viața nebunească pe care o trăiește alături de prietenul ei, Jasper (Dominic West), ajunge la o răscruce. Ea se alege cu 28 de zile într-un centru de reabilitare. Acolo, ea trebuie să facă față unor reguli de fier (fără telefoane celulare!) și unor ritualuri ciudate ca rugăciuni și îimpărtășirea sentimentelor. Împreună cu un grup de excentrici, Gwen pornește într-o aventură amuzantă din care află că viața nu e întotdeauna o distracție, dar și că fericirea poate veni când nu te aștepți.

 

PRO CINEMA

20:30  Evadarea (acţiune SUA, 2013) Cu: Brendan Fraser, Dominic Purcell, Ethan Suplee

O excursie nevinovată se transformă într-o istorie înspăimântătoare pentru un frate și sora lui, după ce, accidental, ei ajung să fie martorii unei crime. Cei doi sunt vânați de asasini, iar tatăl lor vrea să evadeze din închisoare pentru a-i putea salva.

 

HBO

23:15 40 de ani de Rocky (Documentar, SUA, 2020) Cu: Sylvester Stallone, Carl Weathers, Talia Shire, Burgess Meredith, Burt Young

Documentarul prezintă povestea incredibilă a lui Sylvester Stallone, care pornește într-o călătorie epică pentru a-l aduce pe Rocky Balboa la viață pentru prima oară. Probabil cea mai îndrăgită franciză de filme a unei generații, Rocky e underdog-ul preferat al tuturor. Ce s-a întâmplat în spatele camerei de filmat e la fel de fascinant. Sylvester Stallone era un actor aproape necunoscut cu un vis. Ca și personajul lui din film, Sylvester s-a ridicat la înălțimea provocării vieții lui și a oferit lumii această serie legendară. Urmăriți-l pe Sylvester Stallone vorbind despre film și imaginile din culise, ca și cum am fi în sufrageria lui, vizionându-le alături de el. Acest documentar intim a fost adus la viață de talentatul regizor premiat Derek Wayne Johnson.

Deja ai votat!