DUMINICĂ, 23 MAI

TVR 2

22:10 Hoţul de orhidee (comedie neagră SUA 2002) cu Nicolas Cage

O comedie care sfideazã orice conventie, având drept erou un scriitor cam disperat, care se hotaraste sa intre in lumea imaginara din scenariul pe care se chinuie sa-l adapteze. Ideea pare a fi grozava, asta cel putin pana in momentul in care realitatea începe sa se impleteasca cu fictiunea in modurile cele mai neasteptate.

 

HBO

20:00 Creed 2 (Dramă, SUA, 2018) Cu: Michael B. Jordan, Sylvester Stallone, Tessa Thompson, Phylicia Rashad, Dolph Lundgren

Viața a devenit un număr de echilibristică pentru Adonis Creed. Între obligațiile de natură personală și pregătirile pentru următorul meci, Adonis ajunge în fața celei mai mari provocări din viața sa. Are de înfruntat un oponent ce are legături cu trecutul familiei sale și asta nu face altceva decât să intensifice apropiata bătălie din ring. Rocky Balboa e mereu în colțul lui Adonis, sprijinindu-l. Împreună, cei doi vor înfrunta moștenirea lor comună, vor pune la îndoială cauzele și motivele pentru care merită să lupți și vor descoperi că, în cele din urmă, nimic nu e mai important decât familia. Creed 2 e despre întoarcerea la origini, pentru a redescoperi din ce aluat e făcut un adevărat campion și pentru a nu uita că, orice ai face, nu poți scăpa de propriul tău trecut.

 

FILM NOW

20:00 În timp (SF 2011) cu Amanda Seyfried, Justin Timberlake

Acțiunea filmului se petrece undeva în viitor unde procesul de îmbătrânire a fost schimbat, iar oamenii trebuie să plătească pentru a rămâne în viață. Oamenii se opresc din îmbătrânire la vârsta de 25 de ani. Cu toate acestea, pe brațul lor este ștampilat un ceas care indică cât de mult vor trăi, defapt cât timp mai au de trăit. Pentru a evita suprapopularea, timpul a devenit monedă și modul în care oamenii plătesc pentru lux și necesități. Cei bogați pot trăi pentru totdeauna, în timp ce restul încearcă să negocieze pentru nemurirea lor. Un tânăr sărac este acuzat de crimă atunci când el moștenește o avere de timp de la un bărbat mort de clasă superioară. El este forțat să fugă de forța polițistă coruptă FBI, cunoscută și ca „Cronometrorii”.

 

PRO CINEMA

20:30 Viata fara Dick (comedie SUA, 2002 ) Cu: Sarah Jessica Parker, Harry Connick Jr., Johnny Knoxville, Craig Ferguson, Teri Garr

Colleen Gibson (Sarah Jessica Parker) isi impusca din greseala prietenul care o insela de mai mult timp, Dick. Crima este vazuta doar de Danny, un apropiat al mafiei. Cei doi se indragostesc si hotarasc sa se ajute reciproc: Danny o scapa pe Colleen de cadavru, in timp ce ea se intalneste cu sefii mafioti.

Deja ai votat!