LUNI, 24 MAI

FILM NOW

20:00 Emma (comedie 2020) cu Anya Taylor-Joy, Josh O’Connor, Tanya Reynolds, Gemma Whelan, Bill Nighy

Mult-îndrăgitul roman al lui Jane Austen despre cum să-ți găsești perechea potrivită este reimaginat în această nouă adaptare pentru marele ecran. Frumoasă, deșteaptă și bogată, Emma Woodhouse este ca o regină care domnește fără rivală peste stupul ei în micuțul ei orășel natal. Filmul e o satiră scăpărătoare a diferențelor de clasă socială, dar și a chinurilor maturizării, în care Emma este nevoită să înainteze cu curaj, pentru că nu se poate abține să nu declanșeze o avalanșă de evenimente comice, romantice, dar și pline de suspans emoțional, prin deciziile ei neinspirate și gafele romantice. Oare-și va găsi și ea iubirea adevărată?

 

PRO TV

20:30  La limita extremă (acţiune 2015) Cu: Edgar Ramirez, Luke Bracey, Ray Winstone, Teresa Palmer, Marias Varela, Clemens Schick, Tobias Santelman

LA LIMITA EXTREMĂ este un thriller de acțiune plin de adrenalină, producție a companiei Alcon Entertainment, în care un tânăr agent FBI, Johnny Utah (Luke Bracey), se infiltrează într-un grup de sportivi de elită mereu în căutarea de senzații tari, condus de charismaticul Bodhi (Edgar Ramirez), pentru a investiga dacă suspiciunile legate de implicarea acestora într-o serie de infracțiuni executate în manieră extremă și neobișnuită sunt reale. Aflat sub acoperire, cu viața mereu în pericol iminent, Utah e decis să facă orice pentru dovedi că aceștia sunt vinovați de acea serie de crime de neconceput.

 

FILM BOX PREMIUM

23:25 Plus unu (comedie romantică SUA 2019) cu Maya Erskine, Jack Quaid

Pentru a supraviețui unei veri in care trebuie sa participe la nenumarate nunți, Ben și Alice, doi amici necasatoriti sunt de acord să se insoteasca reciproc la nuntile la care au fost invitați.

 

HBO

22:05 Doar dreptate (Dramă, SUA, 2019) Cu: Michael B. Jordan, Jamie Foxx, Brie Larson, Rob Morgan, Tim Blake Nelson

O poveste puternică și provocatoare, Just Mercy (2019) urmărește experiențele tânărului avocat Bryan Stevenson și bătălia sa istorică pentru justiție. După ce a absolvit Harvardul, Bryan se îndreaptă spre Alabama pentru a-i apăra pe cei condamnați injust sau cei cărora nu li s-a oferit o reprezentare corespunzătoare. Cu sprijinul avocatei Eva Ansley, specializată în drepturile prizonierilor, el se ocupă de cele mai provocatoare cazuri: deținuții condamnați la moarte.

Deja ai votat!