MARŢI, 25 MAI

Queen Latifah

PRO TV

21:30  New York Taxi (acţiune SUA, Franţa 2004) Cu: Queen Latifah, Jimmy Fallon, Henry Simmons, Jennifer Esposito, Gisele Bundchen, Ana Cristina de Oliveira

Belle Williams (interpretata de Queen Latifah) este un as al vitezei. Conducand in tromba pe strazile New York-ului, ea si-a castigat reputatia de cel mai rapid sofer de taxi din oras. Acesta este, insa, doar o mica parte din adevaratul sau vis: sa conduca o masina de curse si sa castige un raliu. Belle se afla deja aproape de a-si atinge tinta, cand este deturnata din calea sa de politistul Andy Washburn (interpretat de Jimmy Fallon), ale carui calitati de a lucra sub acoperire sunt la fel de inexistente ca si abilitatea de a manui volanul.

 

FILM NOW

23:15 Puşcaşi marini (dramă 2005) cu Jake Gyllenhaal, Peter Sarsgaard

In vara anului 1990, Anthony Swofford, un tanar de 20 de ani inrolat in generatia a treia, a fost trimis in desertul Arabiei Saudite pentru a lupta in Razboiul din Golf. Aceasta este povestea neslefuita venita direct din gura acelui copil de 20 de ani, poveste despre un razboi total diferit de cel despre care se vorbea prin ziare si peste tot in rest. Acesta era razboiul real, cu sonde de ulei arzande spre cerul noptii, ca niste comete care au cazut pe pamant; recruti scandalagii si prafuiti, veseli si totusi terifiati de faptul ca in orice moment, de dupa urmatorul deal, razboiul ar putea sa inceapa; tineri, parasiti pe un camp de lupta de neuitat, cautand distractie intr-un joc de fotbal cu masti de gaze, asteptand pachete si scrisori de acasa, pariind pe luptele de scorpioni si imbatandu-se pentru a celebra un Craciun departe de familiile lor.

 

PRO CINEMA

22:15 De cealaltă parte a uşii (thriller SUA, 2016) Cu: Sarah Wayne Callies, Jeremy Sisto, Sofia Rosinsky

După ce fiul ei piere subit într-un tragic accident, Maria (Sarah Wayne Callies) află despre un ritual care i-ar putea aduce fiul înapoi pentru a-şi lua rămas bun. Femeia nesocoteşte însă un avertisment sacru, tulburând astfel echilibrul dintre viaţă şi moarte.

 

HBO

22:50 Cecul sau viața (Acțiune, SUA, 2003) Cu: Ben Affleck, Aaron Eckhart, Uma Thurman, Paul Giamatti, Colm Feore

Michael Jennings (Ben Affleck) este vânat, dar nu știe de ce. El este un fel de geniu în high-tech și lucrează pentru diverse companii care îl folosesc la proiecte speciale secrete. Bine plătit pentru munca lui, se așteaptă la un salariu cu 8 cifre pentru ultimul proiect la care a lucrat mai bine de 3 ani. Dar în loc să primească cecul așteptat primește un plic cu diverse obiecte și i se transmite ca a acceptat să renunțe la suma ce i se cuvenea. Cu memoria ștearsă, Jennings nu găsește metoda de a se apăra până când descoperă că obiectele primite sunt legate de trecutul său. Ajutat de Rachel (Uma Thurman), femeia cu care a lucrat și pe care o iubește de trei ani, Jennings intră într-o cursă contratimp pentru a asambla un puzzle care este viața sa, înainte ca cei care l-au angajat ultima dată să-l elimine.

Deja ai votat!