MIERCURI, 26 MAI

FILM NOW

21:40 Ultima razie (thriller 2012) cu Jake Gyllenhaal, Michael Peña

În misiunea lor de a se supune jurământului lor de polițiști, ofițerii Brian Taylor (Jake Gyllenhaal) și Mike Zavala (Michael Peña) au legat o strânsă prietenie pentru a fi siguri că amândoi ajung acasă teferi după fiecare tură. Pentru acești ofițeri de poliție, singura certitudine pe care o au când patrulează pe străzile din South Central, Los Angeles, este că nu există nimic sigur. Când cei doi confiscă banii unui periculos cartel de droguri, excesul lor de zel îi va arunca într-o luptă pe viață și pe moarte.

 

PRO TV

22:15 Omul cu pumni de fier 2 (acţiune SUA, 2015) Cu: Ocean Hou, Sahajak Boonthanakit, Schnitrnunt Busarakamwong

Cand un strain, Thaddeus, este gasit grav ranit in aproprierea satului, minerul Li Kung si sotia lui Ah Ni ii ofera adapost. In timp ce se vindeca, este prins intr-un conflict intre locuitorii orasului, viciosul clan Beetle al maestrului Ho si terifiantul Lord Pi.

 

CINEMAX

21:00 Sălbăticie (Polițist, Noua Zeelandă, 2019) Cu: Jake Ryan, John Tui, Chelsie Preston Crayford, Haanz Fa’Avae-Jackson, James Matamua

Inspirat de poveștile adevărate ale bandelor de pe străzile din Noua Zeelandă, pe parcursul a 30 de ani, filmul îl prezintă pe unul dintre membrii săi fondatori în trei momente critice din viața lui. Prins între familia lui biologică și banda pe care acum o numește a lui, Danny (Jake Ryan) trebuie să facă o alegere.

 

HBO

22:10 Bloodshot (Acțiune, SUA, 2020) Cu: Vin Diesel, Eiza González, Sam Heughan, Toby Kebbell, Guy Pearce

Inspirat dintr-o carte de benzi desenate de mare succes, filmul Bloodshot – cu premiera la noi pe 13 martie – ni-l prezintă pe Ray Garrison (Vin Diesel), un soldat de elită recent ucis în acţiune, care este readus la viaţă şi transformat în super-eroul Bloodshot, de către corporaţia RST. Fiind inoculat cu toate proprietăţile unei nano-technologii de ultimă oră, el reprezintă acum o forţă de nestăvilit – cel mai puternic războinic creat vreodată de această corporaţie – capabil acum să se auto-vindece instantaneu.

 

Deja ai votat!