MIERCURI, 2 IUNIE

Brad Pitt

PRO CINEMA

20:30 Legendele toamnei (dramă SUA, 1994) Cu: Brad Pitt, Anthony Hopkins, Aidan Quinn, Julia Ormond, Henry Thomas, Karina Lombard, Christina Pickles

O incursiune pasională în cele mai ascunse secrete ale iubirii, trădării și legăturilor de sânge, imposibil de desfăcut, „Legendele toamnei” spune o poveste plină de forță despre trei frați care fac eforturi să rămână împreună, dar și despre femeia care intervine între ei.

 

FILM NOW

20:00 Al şaptelea fiu (fantastic 2014) cu Julianne Moore, Jeff Bridges, Ben Barnes, Antje Traue

Thomas Ward este al șaptelea fiu al unui al șaptelea fiu și a fost dat în ucenicie Vraciului din părțile locului. Misiunea lui este grea. Vraciul este neprietenos și mulți ucenici au dat greș înaintea lui. Vrând-nevrând, Thomas trebuie să învețe să alunge stafiile, să întemnițeze vrăjitoare și să supună duhurile. Dar, după ce este păcălit să o elibereze pe Mama Malkin, cea mai rea vrăjitoare din Comitat, iadul se dezlănțuie.

 

PRO TV

00:00  Capcană mortală (thriller 2018, România) Cu: Adrien Brody, Antonio Banderas, John Malkovich

Trei infractori de carieră se trezesc captivi într-un depozit, cu oamenii legii pe urmele lor. Ceea ce nu ştiu incă este că o ameninţare mai mare se află chiar în depozit.

 

HBO

17:10 Rocky (Dramă, SUA, 1976) Cu: Sylvester Stallone, Talia Shire, Burt Young, Carl Weathers, Burgess Meredith

Stallone il interpreteaza pe Rocky Balboa, un boxer candva promitator dar pe care o accidentare il obliga sa stea departe de ring. Pentru a castiga niste bani Rocky intra in anturajul personajelor interlope care pariaza pe el pentru a se bate la colt de strada cu tot felul de malaci. Dupa cateva luni din care se alege cu buzunarul cam la fel de gol si cu o multime de coaste rupte, Rocky simte ca are nevoie de o schimbare pentru a nu deveni un ratat. Cum nici viata sa personala nu e deloc roz, timiditatea sa excesiva impiedicandu-l sa-si deschida inima fiicei antrenorului sau, Rocky e pe cale sa renunte la speranta.

 

Deja ai votat!