JOI, 3 IUNIE

Scott Adkins

PRO TV

Jocul spionilor (acţiune 2020, SUA) Cu: Scott Adkins, Anna Butkevich, Yuliia Sobol

Un fost agent MI6 este aruncat înapoi în lumea spionajului și mizelor mari pentru a descoperi adevărul șocant despre operațiunile efectuate de servicii secrete necunoscute.

 

HBO

20:00 Un an bun (Comedie, SUA, 2006) Cu: Russell Crowe, Albert Finney, Marion Cotillard, Abbie Cornish, Tom Hollander

Max Skinner (interpretat de Russell Crowe) este un bancher londonez specialist in investitii care se bucura de un mare succes in meseria sa. intr-o zi, afla ca unchiul sau Henry – singura ruda apropiata pe care o mai avea – a decedat. Ca urmare, Max devine mostenitorul domeniului viticol al unchiului sau, in Provence, unde acesta traise timp de 30 de ani. Max pleaca in Provence, pentru a-si lua in stapanire mostenirea. Aici ii regaseste pe Francis Duflot (interpretat de Didier Bourdon) si pe sotia sa Ludivine (interpretata de Isabelle Candelier), cei care se ocupasera dintotdeauna de domeniul unchiului Henry.

 

FILM BOX PREMIUM

21:00 Carnea e o crimă (comedie horror, coprod. 2006) cu Nathan Meister, Peter Feeney, Oliver Driver

Un experiment genetic transformă oile inofensive în niște animale ucigașe însetate de sânge, care terorizează locuitorii unei mari ferme din Noua Zeelandă. Când moartea tatălui său și comportamentul ciudat al oilor de la fermă îl aduc în pragul unui căderi nervoase, fermierul Henry Oldfield își părăsește familia în încercarea disperată de a-și găsi liniștea interioară. Când, după 15 ani, se întoarce la fermă, Henry descoperă că fratele său Angus făcuse experimente genetice pe oi. Din nefericire pentru cei doi frați și pentru toți locuitorii din împrejurimi, aceste experimente au determinat schimbări nefaste în comportamentul oilor, care acum vor să se hrănească cu carne de om și nimic nu le poate opri din a-și satisface foamea diabolică.

 

PRO CINEMA

22:30 Dimineţi de catifea (dramă 2013) Cu: Stanley Tucci, Alice Eve

Fred poposește la ușa fostei sale iubite, Velvet, o femeie frumoasă și mult mai tânără, căreia îi spune că și-a părăsit soția pentru ea. Însă Velvet nu se arată entuziasmată de subita lui apariție după 4 ani de la încheierea relației, astfel că Fred va încerca să reaprindă flacăra pasiunii.

Deja ai votat!