LUNI, 7 IUNIE

Mark Wahlberg

FILM NOW

20:00 Furtuna perfectă (dramă 2000) cu Mark Wahlberg, George Clooney, Diane Lane

Billy Tyne e veteran printre pescari dar, in ultima vreme, norocul pare sa-l fi parasit. Dezamagirea lui e cu atat mai mare cu cat vasul sau Andrea Gail e ancorat in vecinatatea lui Hannah Boden, la carma caruia se afla Linda Greenlaw (Mastrantonio) ale carei capturi recente au fost uriase. Bobby Shatford (Wahlberg) trebuie sa-si plateasca avocatul care l-a reprezentat la divort si spera sa-si refaca viata alaturi de noua lui iubita Chris (Lane). Pescuitul e singura slujba care-i poate oferi banii de care are nevoie. In ciuda dorintei iubitei, el urca la bordul lui Andrea Gail pentru o ultima cursa. Celor doi li se alatura alti patru temerari, dornici sa dea marea lovitura.

 

PRO CINEMA

20:30  Mercenarele (acţiune 2014, SUA) Cu: Zoë Bell, Kristanna Loken, Vivica A. Fox

Fiica președintelui este capturată și întemnițată în timp ce călătorea într-o zonă de război, așa că o echipă de elita de comando feminină este reunită pentru a se infiltra într-o închisoare de femei pentru o salvare îndrăzneață.

 

HBO

21:25 Confirmare (Dramă, SUA, 2016) Cu: Kerry Washington, Wendell Pierce, Greg Kinnear, Dylan Baker, Grace Gummer

Acest film original HBO prezintă cazul Clarence Thomas – Anita Hill, un eveniment incendiar din 1991, care a șocat America și a schimbat pentru totdeauna modul în care oamenii se gândeau la hărțuirea sexuală, drepturile victimelor și relațiile interrasiale moderne. Kerry Washington o interpretează pe Anita Hill care l-a acuzat pe Clarence Thomas (Wendell Pierce) de hărțuire sexuală în timpul audierilor organizate pentru numirea lui ca judecător la Curtea Supremă.

 

PRO TV

21:30 Jocul spionilor (acţiune 2020, SUA) Cu: Scott Adkins, Anna Butkevich, Yuliia Sobol

Un fost agent MI6 este aruncat înapoi în lumea spionajului și mizelor mari pentru a descoperi adevărul șocant despre operațiunile efectuate de servicii secrete necunoscute.

 

Deja ai votat!