DUMINICĂ, 6 IUNIE

PRO TV

21:00  Motivat să ucidă (acţiune SUA, 2009) Cu: Jamie Foxx, Gerard Butler, Colm Meaney, Bruce McGill, Leslie Bibb

Clyde Shelton (Gerard Butler) este un inventator strălucit care duce o viață fericită alături de famile, până în momentul în care asistă neputincios la uciderea cu bestialitate a fiicei și sotiei sale, în propria sa casă. Cei doi asasini sunt prinsi, iar tânărul procuror adjunct Nick Rice (Jamie Foxx) este forțat de seful său să accepte o înțelegere cu unul dintre criminali. Acesta primește o pedeapsă infimă, în timp ce complicele său este condamnat la moarte.

 

FILM NOW

20:00 Transfer de viaţă (SF 2015) cu Ryan Reynolds, Natalie Martinez, Matthew Goode, Ben Kingsley

Industriașul multimilionar Damian Hale (Ben Kingsley) a fost mult timp centrul universului, folosidu-se de puterea sa după bunul plac. După ce află că are cancer, acesta acceptă să se supună unei proceduri medicale revoluționare, menite să îi readucă tinerețea. Damian își înscenează moartea și începe o nouă viață, departe de cunoscuți, după ce conștiința să este transferată cu succes în corpul unui bărbat mai tânăr (Ryan Reynolds).

 

CINEMAX

21:00 Crimson Peak (Horror, SUA, 2015) Cu: Mia Wasikowska, Jessica Chastain, Tom Hiddleston, Charlie Hunnam, Jim Beaver

Când un străin fermecător îi fură inima, o tânără acceptă să se mute cu acesta la Crimson Peak, pe domeniul familiei lui, într-o casă roșie ca sângele, un loc plin de secrete care o vor bântui pentru eternitate. Între dorință și tenebre, între mister și nebunie stă adevărul din spatele casei din Crimson Peak

 

PRO CINEMA

22:15 Amici de pahar (comedie SUA, 2013) Cu: Olivia Wilde, Jake Johnson, Anna Kendrick

Luke și Kate sunt colegi de muncă la o fabrică de bere din Chicago, unde își petrec zilele degustând alcool și flirtând. Ar fi perfecți împreună, doar că amândoi au relații cu alți oameni. Like e în mijlocul discuțiilor despre căsătorie cu prietena lui din ultimii 6 ani, iar Kate are o relație degajată cu iubitul ei Chris, producător muzical. Însă știți ce face linia dintre „prieteni” și „mai mult decât prieteni” să devină greu de observat? Berea.

 

Deja ai votat!