SÂMBĂTĂ, 5 IUNIE

HBO

20:00 Dunkirk (Război, Marea Britanie, 2017) Cu: Fionn Whitehead, Tom Glynn-Carney, Jack Lowden, Harry Styles, Aneurin Barnard

Povestea filmului Dunkirk surprinde trupele britanice şi ale aliaţilor înconjurate de inamici pe plaja franceză şi forţate să facă faţă unui asalt aproape imposibil de rezistat.

 

PRO TV

20:00 X-Men: Apocalypse (acţiune SUA, 2016) Cu: James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Oscar Isaac, Rose Byrne

În 1983, invincibilul și nemuritorul Apocalypse este eliberat, după ce a fost îngropat timp de mai multe milenii.  Furios că semenii săi nu mai sunt priviți ca niște zei, Apocalypse adună o echipă de mutanți puternici, inclusiv pe descurajatul Magneto, pentru a distruge lumea și a crea o nouă ordine mondială, peste care să domnească. Pentru a pune capăt drumului către distrugere al lui Apocalypse, Raven (Jennifer Lawrence) și Profesorul X (James McAvoy) conduc o echipă de tineri X-Men într-o bătălie memorabilă cu un inamic aparent de neoprit.

 

 

PRO CINEMA

20:30 Declaratie de dragoste (dragoste Romania, 1985) Cu: Adrian Paduraru, Teodora Mares, Ion Caramitru

Un film despre iubire si viata de licean care a umplut cinematografele. „Declaratie de dragoste” poate fi considerat unul dintre primele „lovestory-uri” romanesti. Adrian Paduraru si Teodora Mares sunt protagonisti, iar Ion Caramitru si Tamara Buciuceanu fac doua roluri de neuitat in ipostaza faimosilor profesori Socrate, respectiv Isoscel.

 

FILM NOW

21:35 Dincolo de limite (thriller 2011)

Eddie Mora (Bradley Cooper) este un scriitor ratat, obișnuit să își contempleze în fiecare zi eșecul. Din ziua în care iubita îi dă papucii, faptul că nu are niciun viitor devine o certitudine. Însă, lucrurile iau o întorsătură neașteptată atunci când un vechi prieten îi oferă un drog sintetic – NZT.

 

Deja ai votat!