MIERCURI, 9 IUNIE

Mads Mikkelsen

ANTENA 1

23.30 Rogue One: O poveste Star Wars ( actiune/aventuri/SF,SUA 2016) cu Mads Mikkelsen, Forest Whitaker, Felicity Jones, Diego Luna, Alan Tudyk

Jyn Erso, o mercenară a Rebeliunii, este pe punctul de a primi cea mai mare provocare din viața ei, când Mon Mothma o va trimite să fure planurile din Death Star. Cu ajutorul Rebelilor, un maestru spadasin și forțele non-aliate, Jyn va realiza că a intrat în ceva mult mai greu decât credea la începutul misiunii. Filmul ne va arăta o nouă parte a francizei Războiul Stelelor în același univers, dar văzut din altă perspectivă decât cea cu care ne-am obișnuit până acum.

 

FILM NOW

20:00 Scăpat de sub control (thriller 2010) cu Mel Gibson

„Scăpat de sub control” („Edge of Darkness”) este un thriller plasat la intersecția dintre politică și afacerile de mare anvergură. Thomas Craven (Mel Gibson) este un detectiv de la omucideri care lucrează pentru poliția din Boston. Când unicul său copil, Emma, o tânără de 24 de ani pe care o creștea singur, este ucisă chiar pe treptele casei lor, toată lumea e convinsă că adevărata țintă era chiar el.

 

PRO CINEMA

20:30 Foc sângeros (acţiune Canada, 2006) Cu: David Cubitt, Kristin Lehman, Jessica Steen

Bazat pe intamplari reale, Rapid Fire spune povestea celei mai lungi si sangeroase lupte intre o banda si politie din istoria fortelor de ordine.

 

TNT

22:50 Necunoscutul (acţiune 2011) cu Liam Neeson, Diane Kruger, January Jones, Aidan Quinn

Doctorul Martin Harris (Liam Neeson) pleacă alături de soția sa (January Jones) în Berlin pentru a participa la o conferință de specialitate. În urma unui accident cumplit de mașină, Martin se trezeste pe un pat de spital, confuz și fără să aibă idee cum a ajuns acolo. La scurt timp, constată stupefiat că nimeni nu îl recunoaște și este privit ca un străin chiar și de către soția lui. De aici până la haos nu mai este decât un pas, doctorul pornește într-o cursă agonizantă.

 

Deja ai votat!