JOI, 10 IUNIE

PRO TV

00:00 Băiatu` tatii (comedie 2012) Cu: Adam Sandler, Andy Samberg, Leighton Meester, Vanilla Ice, James Caan

Într-o bună zi,. adolescentul Donny Berger (interpretat de Adam Sandler) o întâlnește pe iubirea vieții sale. Singura problemă este faptul că femeia visurilor sale este chiar profesoara lui, Mary McGarricle. Cu toții știm ce înseamnă marea iubire din liceu, însă Donny merge mult mai departe, ajungând în pat cu ea și lăsând-o însărcinată.

FILM NOW

21:35 Tentaţie periculoasă (thriller 2020) cu Michael Ealy, Mike Colter, Hilary Swank

După o aventura de o noapte, un bărbat căsătorit se găsește încurcat în ultima investigație a unui detectiv de poliție.

PRO CINEMA

23:30 Monstrul din Lake Placid (thriller 2010) Cu: Colin Ferguson, Yancy Butler, Kirsty Mitchell, Kacey Clarke

Un grup de crocodili gigantici terorizează o așezare de lângă un lac de țară izolat. Atunci când animalele locale sunt ucise brutal și câțiva oameni care fac camping sunt și ei omorâți, biologul Nathan Bickerman (Colin Ferguson) știe că un predator vorace se află în liberate. Aceeași părere o are și o vânătoare neînfricată care-și dorește un nou trofeu. Pe măsură ce cadavrele se adună, șeriful local încearcă să mușamalizele lucrurile ca să nu sperie turiștii.

CINEMAX

22:35 Richard Jewell (Dramă, SUA, 2019) Cu: Paul Walter Hauser, Sam Rockwell, Kathy Bates, Jon Hamm, Olivia Wilde

Un film despre atentatul cu bombă de la Jocurile Olimpice de la Atlanta, din 1996, când, datorită vigilenței lui Jewell, unul dintre cei care asigura paza stadionului, o mulțime de vieți au fost salvate. Explozia a avut totuși loc, însă acest lucru s-a petrecut pe fondul retragerii spectatorilor de pe stadion, fiind evitată astfel o tragedie si mai mare. Cu toate acestea, viața lui Jewell a fost dată peste cap. În urma plasării sale pe lista de suspecți a FBI-ului, cele mai mici detalii ale vieții sale au fost investigate, iar mass media i-a urmărit fiecare mișcare mai multe luni și l-a tratat drept principal suspect al atentatului.

Deja ai votat!