VINERI, 11 IUNIE

PRIMA TV

20:00 Ceva, ceva tot o ieşi (romantic SUA 2003) cu Jack Nicholson, Diane Keaton

Câștigători ai Premiului Oscar, Jack Nicholson, Diane Keaton și Francis McDormand joacă alături de Keanu Reeves și Amanda Peet într-o comedie romantică sofisticată, ”Ceva, ceva tot o ieși”, aparținând scenaristului / regizorului Nancy Meyers (What Women Want, The Parent Trap), care dovedește că în probleme ale inimii, te poți aștepta la orice.

PRO CINEMA

20:30 Paravanul de fum (thriller SUA, 2010) cu Jaime Pressly, Currie Graham, Garwin Sanford, Larissa Laskin

Reportera Britt Shelly se trezește alături de cadavrul detetivului Jay Burgess si devine suspectă in ochii poliției.

NATIONAL TV

21:00 Regatul asasinilor (dramă China 2012) cu Hiroshi Tamaki, Yifei Liu, Yun-Fat Chow

ctiunea se petrece în perioada celor trei regate a istoriei chineze, iar povestea il are in centru pe Cao Cao la bătrânețe, explorând zonele tactice militare si analizand dragostea și relația dintre tată și fiu.

TVR 1

21:10 Taxi 2: Operaţiunea ninja (acţiune Franţa 2000) cu Samy Naceri, Frédéric Diefenthal

Ambasadorul Japoniei face o vizita oficiala in Marsilia pentru a vedea cu ochii lui strategia politiei locale in lupta cu bandele organizate. Din pacate, insa, pe timpul vizitei, el este rapit de un grup de banditi care lucrau pentru mafia japoneza. Tanarul ofiter Emilien (Frederic Diefenthal) este mai mult decat hotarat sa-l recupereze pe ambasador si pe atragatoarea lui colega si iubita Petra, care a cazut in mainile acelorasi infractori. El porneste la actiune constient fiind ca el e singurul care ar mai putea salva onoarea departamentului. Dar nu inainte de a cere ajutorul soferului de taxi Daniel, acel demon al vitezei si al volanului.

Deja ai votat!