SÂMBĂTĂ, 12 IUNIE

PRIMA TV

20:00 Insula (SF SUA 2005) cu Ewan McGregor, Scarlett Johansson

Lincoln Six-Echo (Ewan McGregor) si Jordan Two-Delta (Scarlett Johansson) se afla printre sutele de rezidenti a unei institutii sub control la mijlocul secolului 21. La fel ca toti locuitorii acestui mediu controlat cu atentie, tot ce se refera la vietile lor de zi cu zi este monitorizat, chipurile spre binele lor. Singura cale de iesire – si speranta pe care o impartasesc cu totii- este sa fie alesi sa mearga in „Insula” – ultimul loc necontaminat din lume dupa un dezastru ecologic care, dupa cum s-a anuntat, a luat vietile tuturor de pe planeta … mai putin a lor.

 

FILM NOW

20:00 Monte Carlo (comedie 2011) cu Cory Monteith, Selena Gomez

Grace a economisit bani pe toata durata liceului lucrand ca chelnerita intr-o cafenea, cu scopul de a-si permite luxul de a calatori la Paris, a se plimba pe malul Senei si a urca in varful Turnului Eiffel. Dupa absolvire, adolescentei i se ingaduie sa faca o excursie in Franta impreuna cu buna ei prietena Emma si sora ei vitrega Meg, insa calatoria visata se transforma intr-un cosmar.

 

 

HBO

20:00 A fost odată… (Aventuri, Marea Britanie, 2020) Cu: Angelina Jolie, David Oyelowo, Keira Chansa, Jordan Nash, Gugu Mbatha-Raw

Înainte ca Alice să pornească către Țara Minunilor, și Peter sa devină Peter Pan, ei au împărțit același cămin, având părinți comuni. Când fratele lor cel mare a murit într-un accident de mașină, s-au văzut puși în situația de a-și salva părinții din spirala deznădejdii și a disperării în care i-a aruncat drama pierderii primului lor copil. Însă misiunea lor este mai dificilă decât au crezut, iar singura soluție pare a fi evadarea într-un tărâm imaginar, fantastic.

 

PRO CINEMA

22:30 Ucide ce iubeşti (dramă 2013) cu Daniel Radcliffe, Michael C. Hall, Elizabeth Olsen, Ben Foster, Jennifer Jason Leigh

Allen Ginsberg (Daniel Radcliffe) este celebrul poet care va deveni figura emblematică a celor din ”Beat Generation”. Suntem în anul 1944, iar Ginsberg este student la Universitatea Columbia și se îndrăgostește nebunește de fermecătorul lui coleg Lucien Carr. În această perioadă, el reușește să și-i facă prieteni pe William S. Burroughs și pe Jack Kerouac. Împreună ei vor pune bazele mișcării Beat. Tot atunci, David Kammerer este și el îndrăgostit de irezistibilul Carr, dar, în scurt timp, David moare în circumstanțe misterioase, iar Kerouac, Burroughs și Carr sunt arestați, fiind considerați suspecți. Investigarea acestui caz va avea un impact major asupra vieții celor trei.

Deja ai votat!