MIERCURI, 16 IUNIE

NATIONAL TV

22:15 Numărătoare inversă (acţiune 1997) cu Roy Scheider, Dolph Lundgren

Cand un grup de teroristi pun mana pe computerul care declanseaza arsenalul de razboi al Americii, doar un singur om poate preveni asasinatul presedintelui si un eventual holocaust nuclear.

 

FILM NOW

20:00 Dragon (acţiune 2011) cu Wei Tang, Donnie Yen, Takeshi Kaneshiro

Un fost expert în arte martiale cu multe păcate pe cap încearcă să își lase în urmă trecutul și să înceapă o nouă viață, dar este vânat de un detectiv determinat și de fostul său maestru de arte marțiale

 

TVR 2

21:10 O aventură în deşert (aventuri SUA 2000) cu Pamela Bach, Alana Austin

O fată dintr-o suburbie a clasei de mijloc rămâne singură în vastul parc Castle Rock, când bunicul ei se prăbușește din cauza unui atac de cord. Singură și înspăimântată, îl are doar pe Farley, credinciosul cățel, drept companion.

 

PRO CINEMA

22:30 Contra Timp  (acţiune Romania, 2008) cu Dragoș Bucur, Andi Vasluianu, Victor Rebengiuc

Dragoș Bucur revine în rolul lui Călin Boboc din celebrul serial polițist Băieți Buni! Proaspăt promovat în funcția de inspector-șef, Călin reia lupta împotriva mafiei alături de Bogdan, Dobrescu, Lori, Maria și procurorul Iacob. Ținta: periculosul clan al fraților Javela, format din Sandu, actualul cap al grupării, Nicu, fostul lider și Paris, un gangster mărunt. În urma unei riscante operațiuni sub acoperire, polițiștii de la Crimă Organizată reușesc să-l captureze pe Sandu. Atunci când Paris acceptă să depună mărturie împotriva liderului mafiot, cazul pare aproape finalizat.
Însă în momentul în care Lori, colega și fosta iubită a lui Călin, este răpită și amenințată cu moartea, lupta devine o cursă contra cronometru. În numai 5 ore, polițiștii trebuie să o salveze pe Lori și să ducă și ancheta la bun sfârșit!

 

Deja ai votat!