JOI, 17 IUNIE

LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 20: Daniel Radcliffe takes part in AOL's BUILD series LONDON at AOL London on September 20, 2016 in London, England. (Photo by Anthony Harvey/Getty Images)

PRIMA TV

20:00 Cărăuşul (acţiune SUA 2018) cu Daniel Radcliffe, Grace Gummer, Pablo Schreiber

Beast of Burden (2018) urmărește povestea lui Sean Haggerty, un bărbat care obișnuia să mintă și să păstreze secrete față de toată lumea, inclusiv față de agenții federali, cartelul de droguri și chiar față de soția sa, Julie. Cu toate acestea, acum este pregătit să iasă din afacerea ilegală după o ultimă misiune. Sean are doar o oră la dispoziție pentru a transporta peste graniță încărcătura ilegală: 55 de kilograme de cocaină într-o mică aeronavă. Din cabina avionului lui Cessna, Sean dispune doar de o oră pentru a asigura un cartel de droguri, un asasin plătit, și Departamentul de Combatere a Drogurilor, că totul este în regulă. Cu toate că finalul acestei ultime misiuni îi amenință propria viața, bărbatul dispune de un timp limitat pentru a se asigura că soția lui supraviețuiește.

 

TVR 2

20:10 Ameninţarea din oglindă (thriller SUA 2016) cu Haylie Duff, Jacy King, Grace Van Dien

Dr. Jen Burgess, medic psihiatru, n-a avut niciodată o relaţie bună cu sora ei Cassie, dar când aceasta este internată într-un spital de boli mintale, Jen devine tutorele legal al nepoatelor ei gemene. Cele două adolescente rebele îi complică viaţa şi, mai mult decât atât, sunt manipulate de mama lor, care are planuri sinistre legate de soarta lui Jen.

 

 

PRO CINEMA

22:30 Povestea lui Lizzie Borden (dramă 2014) cu Christina Ricci, Billy Campbell, Clea DuVall

Într-o zi călduroasă de vară, în 1892, în Fall River, Massachusetts, Lizzie Borden, o profesoară la școala de duminică, se întoarce la casa în care locuiește cu tatăl ei, Andrew, mama vitregă, Abby, și sora ei, Emma. Dar, spre deosebire de o zi normală, Lizzie găsește o scenă a crimei: părinții ei au fost omorâți. Polițiștii chestionează mai mulți oameni din oraș, dar indiciile arată mereu spre fiica mai mică a lui Borden, Lizzie. Avocatul ei, Andrew Jennings, îi susține nevinovăția afirmând că nu este posibil ca o femeie să comită o crimă atât de odioasă, să-și ucidă familia cu o secure. Sau este posibil?

 

FILM BOX PREMIUM

21:00 Ultima sentinţă (biografic 2012) cu Jesper Christensen, Pernilla August, Ulla Skoog, Björn Granath

Torgny Segerstedt a fost unul dintre cei mai buni jurnaliști din Suedia secolului al XX-lea. Înaintea morții sale în anul 1945, el a luptat împotriva regimului nazist și lui Hitler. În aceste vremuri de neliniște, în viața sa privată domnește de asemenea haosul. Bărbatul este îndrăgostit de soția prietenului său deși el însuși este căsătorit. Filmul este o poveste psihologică despre dragoste, care în același timp arată situația politică în Suedia în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. O poveste dramatică cu un ton poetic despre un bărbat… care n-a știut să tacă din gură.

 

Deja ai votat!