MARŢI, 22 IUNIE

Robert de Niro

FILM NOW

21:40 O femeie drept răsplată (comedie 1993) cu Robert De Niro, Uma Thurman, Bill Murray, David Caruso

Wayne Dobie (Robert De Niro), poreclit cainele turbat (Mad Dog), este un politist care se ocupa de inventarierea probelor intr-un birou foarte retras al Politiei din Chicago. Fioroasa porecla i-a fost data de catre colegii lui mucaliti, tocmai pentru ca Wayne este un tip atat de linistit si de impaciuitor incat nimeni, niciodata, n-a putut sa-l scoata din sarite. Destinul lui linistit se schimba insa radical atunci cand intrerupe fara voia lui un jaf dintr-un magazin alimentar.

 

NATIONAL TV

21:00 Columbus Circle (thriller 2012) cu Selma Blair, Amy Smart

Columbus Circle este povestea unei mostenitoare (Selma Blair) retrase intr-un apartament din Manhattan si care va trebui sa-si infrunte temerile in momentul in care un detectiv (Giovanni Ribisi) apare sa investigheze o crima care a avut loc in apartamentul vecin, si in care s-a mutat un nou cuplu (Amy Smart si Jason Lee).

 

PRIMA TV

20:00 Înşelătorie absolută (acţiune 2013) cu Cuba Gooding Jr., Emmanuelle Vaugier, Evert McQueen

O reporterita văduvă ajuta un agent federal sa investigheze secretele raposatului ei soț, dar cei doi devin ținta

 

CINEMAX

21:00 Everest (Aventuri, Marea Britanie, 2015) Cu: Jason Clarke, Jake Gyllenhaal, Josh Brolin, John Hawkes, Robin Wright

Inspirat din evenimentele extraordinare petrecute cu ocazia încercării de a ajunge pe vârful celui mai înalt munte din lume, Everest este povestea adevărată a două expediții diferite care i-a forțat pe participanți să-și testeze limitele atunci când au fost surprinși de unul din cele mai cumplite viscole din istoria cunoscută a omenirii. Alpiniștii au avut de înfruntat obstacole la limita imposibilului, iar pasiunea și obsesia lor de o viață – aceea de a cuceri acel vârf – a devenit o luptă contra cronometru pentru supraviețuire.

Deja ai votat!