LUNI, 21 IUNIE

HBO

21:25 Creed 2 (Dramă, SUA, 2018) Cu: Michael B. Jordan, Sylvester Stallone, Tessa Thompson, Phylicia Rashad, Dolph Lundgren

Viața a devenit un număr de echilibristică pentru Adonis Creed. Între obligațiile de natură personală și pregătirile pentru următorul meci, Adonis ajunge în fața celei mai mari provocări din viața sa. Are de înfruntat un oponent ce are legături cu trecutul familiei sale și asta nu face altceva decât să intensifice apropiata bătălie din ring. Rocky Balboa e mereu în colțul lui Adonis, sprijinindu-l. Împreună, cei doi vor înfrunta moștenirea lor comună, vor pune la îndoială cauzele și motivele pentru care merită să lupți și vor descoperi că, în cele din urmă, nimic nu e mai important decât familia. Creed 2 e despre întoarcerea la origini, pentru a redescoperi din ce aluat e făcut un adevărat campion și pentru a nu uita că, orice ai face, nu poți scăpa de propriul tău trecut.

 

PRO CINEMA

20:30 Tipic masculin (comedie 2003) Cu: Jason Lee, Julia Stiles, Selma Blair, James Brolin, Shawn Hatosy

Jason Lee il interpreteaza pe Paul Morse, un tip simpatic care trebuie sa se casatoreasca cu Karen (Selma Blair), fiica draguta si aproape perfecta a sefului sau. La traditionala petrecere a burlacilor, el incearca sa evite cele mai catastrofale dintre evenimentele stereotipe insa, in ciuda eforturilor, se trezeste finalmente alaturi de o femeie necunoscuta – o dansatoare.

 

NATIONAL TV

21:00 Machete: Ucigaş meseriaş (acţiune 2013) cu Danny Trejo, Sofía Vergara, Mel Gibson, Amber Heard

Al doilea film din trilogia Machete, îl găsește pe Machete plângând moartea iubitei lui, Sartana, ucisă în timpul unei confruntări cu cartelurile. Machete e recrutat de președintele Statelor Unite ale Americii pentru o misiune care ar fi imposibilă unui muritor de rând. Machete trebuie să-și croiască drum spre Mexic pentru a-l doborî pe șeful unui cartel, „Mendez nebunul”, care amenință că va lansa rachete asupra SUA.

 

CINEMAX

21:00 Shindisi (Dramă, Georgia, 2019) Cu: Goga Pipinashvili, Dato Bakhtadze, Tamar Abshilava, Mariam Jibladze, Dimitri Lupol

Povestea filmului se bazează pe evenimente reale, care au avut loc în timpul intervenției militare ruse în Georgia, în 2008. Shindisi e numele unui sat aflat aproape de Tbilisi. E locul unde forțele ruse au luat cu asalt armata georgiană, după ce fusese promis un coridor de pace. În Shindisi, forțele ruse nu au respectat coridorul umanitar datorită căruia răniții puteau fi ajutați și cei uciși puteau fi îngropați cu respect. Rușii nu au respectat regulile și au deschis focul. Sătenii își asumă riscuri ca să-i salveze pe soldații georgieni răniți. O poveste despre un bărbat care nu-și știa propria forță interioară și care a devenit un erou în adevăratul sens al cuvântului.

Deja ai votat!