JOI, 24 IUNIE

TNT

20:05 Alien (SF 1979) cu Tom Skerritt, John Hurt, Sigourney Weaver

Povestea dramatică a navei Nostromo care, pe drumul înapoi spre Pământ, interceptează un mesaj S.O.S., îşi modifică traiectoria şi descoperă epava unei navete spaţiale ce adăposteşte nişte paraziţi misterioşi. Atunci când aceştia atacă un membru al echipajului, misterul abia începe. De acum înainte, nimic nu va mai fi la fel.

 

CINEMAX

21:00 Regele popicelor (Comedie, SUA, 1996) Cu: Woody Harrelson, Randy Quaid, Vanessa Angel, Bill Murray, Chris Elliott

Roy Munson (Woody Harrelson) a avut o carieră promițătoare până când un rival, Ernie zis și Big Ern (Bill Murray), a asmuțit asupra lui un mafiot care l-a lăsat pe Roy fără o mana. 17 ani mai târziu, Roy ajunsese o ruină, dar apariția lui Ishmael îi redă speranța de a mai străluci odată în luminile pistei, căci începe să-l pregătească pentru marele campionat de bowling din Reno, Nevada. Câstigătorul ia totul, adica premiul de 1 milion de dolari și tentația e mare pentru toți jucătorii de bowling din țară. Pe drum, lui Roy și Ishmael li se alătura Claudia, (Vanessa Angel) o escroacă frumoasă care are întotdeauna un atuu în mânecă. Și evident, ajuns în Reno, Roy se întâlnește cu fostul său rival, ajuns acum mare campion de popice.

 

PRIMA TV

20:00 Piraţii din Silicon Valley (dramă 1999) cu Anthony Michael Hall, Noah Wyle

Acest film este de fapt un semidocumentar cu tenta umoristica despre oamenii care au pus bazele tehnologiei PC, perioada lor de colegiu, primii pasi in fondarea companiilor si actiunilor lor, mai mult decat inteligente, care au dus la formarea celor doua mari imperii: Apple Computer Corporation si Microsoft Inc.
Noah Wyle si Joey Slotnick interpreteaza rolurile celor doi fondatori Apple – Steve Job si Steve Wozniak. Anthony Michael Hall si John DiMaggio ii interpreteaza magistral pe Bill Gates si Steve Ballmer.

 

PRO CINEMA

20:30 Apocalipsa androizilor (thriller SUA/Canada, 2006) Cu: Wendy Anderson, Scott Bairstow, Ian Black

In viitor, supravietuirea omenirii va ajuge sa depinda de prietenia neobisnuita dintre un om si un android in acest thriller SF in regia lui Paul Ziller (Solar Attack). Android Apocalypse este incarcat cu multa actiune, o interpretare buna si efecte speciale cel putin la fel de bune, ceea ce il face, pentru fanii unor filme ca Cyborg si Solo, un film care trebuie vazut.

Deja ai votat!