VINERI, 25 iunie

PRIMA

20:00 Războiul din Karmouz (acţiune Egipt 2018) cu Ghadah Abdulrazeq, Amir Karara, Ahmed el-Sakka

Un ofițer de poliție egiptean numit generalul Yousef al-Masri locuiește în cartierul Karamouz din Alexandria. Actiunea filmului are loc in timpul domniei regelui Farouk, înainte de revoluția din 1952, în timpul ocupației engleze a Egiptului.

PRO CINEMA

20:30 Destul! (thriller SUA, 2002) Cu: Jennifer Lopez, Bill Campbell, Juliette Lewis

Gen: thriller

În filmul Destul! – un thriller obsedant, de mare clasă, regizat de Michael Apted, care o are în rolul principal pe JENNIFER LOPEZ – o femeie obișnuitã, terorizată de soțul ei posesiv, este nevoită să intre în luptă contra lui. Într-un război psihologic al nervilor și al curajului, ea se transformă într-o neașteptată eroină: o mamă devenită războinic, dorind să meargă până la capăt pentru siguranța fetiței sale.

CINEMAX

21:00 Clubul Knuckledust (Acțiune, Marea Britanie, 2020) Cu: Moe Dunford, Kate Dickie, Gethin Anthony, Jaime Winstone, Camille Rowe

Poliţia descoperă un club de lupte cu şapte eraje subterane, pline cu trupurile a nenumăraţi luptători. Un singur bărbat e găsit în viaţă: Hard Eight (Moe Dunford). Autorităţile trebuie să îşi dea seama dacă acesta este singurul supravieţuitor.

TVR 1

21:10 Cască ochii sau o-ncurci! (comedie 2001) cu Orlando Jones, Eddie Griffin

Filmul îl surprinde pe investitorul bancar de succes, Daryl Chase – (Orlando Jones), pus dintr-o datã pe fugã si nevoit sã-si schimbe identitatea cu aceea a unui hot mãrunt, Freddy Tiffany – (Eddie Griffin). Pînã acum, Daryl ducea o viatã lipsitã de griji. Totul este întors cu susul în jos, cînd eroul este acuzat pe nedrept de spãlarea a milioane de dolari pentru un Cartel mexican de droguri. Cãutat de FBI si fãrã alternativã fuge peste granitã pentru a gãsi un om care sã îndepãrteze orice bãnuieli. 

Deja ai votat!