MIERCURI, 30 IUNIE

NATIONAL TV

20:00 Asasinul din Bangkok (thriller 2008) cu Nicholas Cage

Viata asasinului anonim cunoaste o schimbare radicala atunci cand se duce în Thailanda pentru a comite o serie de crime platite. Joe (Nicolas Cage), un om neîndurator, se afla în Bangkok pentru a executa patru dusmani, la cererea unui mafiot pe nume Surat. El îl angajeaza pe Kong (Shahkrit Yamnarm), un pusti de pe strada si hot de buzunare, pentru a-i face comisioanele, cu intentia de a-si acoperi urmele, urmand sa-l ucida în finalul misiunii. În mod ciudat, Joe, cel mai mare lup singuratic, se trezeste dandu-i lectii tanarului, fiind în acelasi timp atras într-o aventura tentanta cu o vanzatoare localnica

 

TVR 2

20:10 Jackie şi Ryan (dramă 2013) cu Katherine Heigl, Clea DuVall, Ben Barnes

Jackie, o tânără recent divorţată care se zbate să obţină tutela fetiţei ei, şi Ryan, un muzician sărac care călătoreşte din oraş în oraş, se întâlnesc întâmplător şi se îndrăgostesc, fiecare găsind în celălalt sprijinul pentru a-şi atinge ţelurile.

 

PRO CINEMA

20:30 Îngerii lui Charlie (acţiune SUA, 2011) Cu: Annie Ilonzeh, Minka Kelly, Rachael Taylor, Ramon Rodriguez, Carlos Bernard

Datorită misteriosului miliardar Charlie Townsend, trei femei frumoase au șansa să scape de trecutul lor tumultuos. Sub atenta supraveghere a agentului intermediar, Bosley, Kate, Eve și Abby lucrează exclusiv pentru agenția de detectivi Townsend rezolvând cazurile pe care le primesc fie că ajung în ascunzătorile traficanților de droguri periculoși sau în vilele elegante de pe plaja din Miami.

 

PRO TV

23:45 12 încercări: Izolarea (acţiune 2015) Cu: Jonathan Good, Roger Cross, Daniel Cudmore

Shaw este un polițist ce revine în acțiune după o pauză în care a urmat un tratament psihiatric ca urmare a morții unui coleg începător, iar el este perceput de toată lumea ca fiind responsabil de acest incident. Însă Shaw ajunge să găsească niște dovezi care îl incriminează pe fostul lui partener, Burke, și îl leagă de aprovizionarea cu droguri și apoi uciderea unui traficant pe nume George Freemont. Pe măsură ce Shaw încearcă să se ducă la Căpitanul Matthews pentru a-i prezenta acele dovezi pe care le-a descoperit, Burke și oamenii lui trag semnalul de alarmă și întregul sediu se blochează, lăsându-l pe Shaw captiv și țintă sigură.

Deja ai votat!