JOI, 1 IULIE

HBO

23:45 Oslo (Dramă, SUA, 2021) Cu: Ruth Wilson, Andrew Scott, Jeff Wilbusch, Salim Dau, Waleed Zuaiter

Adaptat după piesa cu același nume care a câștigat premiul Tony, „Oslo” se bazează pe povestea adevărată a negocierilor dintre inamici implacabili. Filmul prezintă discuțiile secrete, prieteniile neobișnuite și acțiunile eroice în tăcere ale unui grup mic, dar devotat, de israelieni și palestinieni, plus un cuplu norvegian, care au condus la Acordurile de Pace de la Oslo din 1993.

CINEMAX

22:40 Dr. No (Acțiune, Marea Britanie, 1962) Cu: Sean Connery, Ursula Andress, Joseph Wiseman, Jack Lord, Bernard Lee

Cand un agent secret al Marii Britanii este ucis in Jamaica, James Bond, agentul cel mai cunoscut al Agentiei de Contraspionaj al Angliei, este trimis sa investigheze cazul. Bond afla ca un oarecare dr. No, un misterios om de stiinta, cumparase o insula in apropierea Jamaicai si desfasura acolo un experiment secret. Ajuns pe acea insula, Bond o intalneste pe Honey, o fermecatoare blonda, care aduna scoici. Inainte ca Bond sa-si puna in actiune farmecul, cei doi sunt capturati de oamenii doctorului No.

FILM NOW

20:00 O călătorie de neuitat (dramă 2018) cu Nick Nolte

Povestea unui bărbat suferind de Alzheimer care pleacă într-o ultimă excursie cu nepoata lui.

 

FILM BOX PREMIUM

21:00 Pe viaţă şi pe moarte (acţiune 2015) cu Sean Penn, Mark Rylance, Javier Bardem, Idris Elba

Un fost soldat al Forțelor Speciale și antreprenor militar care suferă de sindrom de stres post-traumatic încearcă să reia legătura cu iubita sa de-o viață, dar mai întâi trebuie să fugă de la Londra la Barcelona și prin toată Europa, ca să își dovedească nevinovăția.

Deja ai votat!