LUNI, 5 IULIE

FILM NOW

20:00 Lacrima diavolului (acţiune 2010) cu Tom Everett Scott, Natasha Henstridge

În această dramă incitantă, un agent FBI pensionar revine în agenție ca să ajute la rezolvarea cazului unui maniac periculos, cunoscut sub porecla “groparul”, care terorizează Washington. Atunci când un pistolar omoară câțiva oameni într-un loc public din Washington, FBI primește o un bilet promițând atacuri similare la fiecare 24 de ore, dacă suma de 20 de milioane nu va fi plătită. Cum singurul indiciu e scrisoarea scrisă de mână, agentul special Margaret Lukas îl cheamă pe grafologul Parker Kincaid.

 

PRO CINEMA

20:30 Acasă în Mitford (dramă 2017) Cu: Andie MacDowell, Cameron Mathison, Ken Tremblett

Cynthia Coppersmith, scriitoare de literatură pentru copii, este în căutarea inspiraţiei şi se refugiază în orăşelul Mitford. Aici ajunge să-l cunoască pe Tim Kavanaugh, împreună cu care ajută un băiat pierdut că-şi regăsească familia.

 

NATIONAL TV

21:00 Teroare la înălţime (acţiune 1999) cu Costas Mandylor, Ice-T

Dupa ce isi insceneaza propria moarte, personajul interpretat de Ice T, fost pilot militar, intra in slujba unui traficant de arme sud-american. Ulterior, reuseste sa fure un bombardier de la o baza militara americana, aflata in Filipine, cu care incepe sa atace diferite puncte strategice militare de pe glob.

 

PRO TV

21:30 Câine de luptă (acţiune SUA, 2017) Cu: Scott Adkins, Juju  Chan, Marko Zaror

Gen: actiune

Evenimentele filmului se petrec in Indochina anului 1959. Un taram in care domnia legii este doar un deziderat si infractorii fac legea: Pe de-o parte sunt criminalii vietnamezi, iar de cealalta sunt criminalii de razboi europeni. Lagarul de munca Den-Dhin-Chan este condus de patru astfel de oameni periculosi. Cea mai rea inchisoare din teritoriu este populata de luptatori puternici care se intrec in turnee ilegale unde criminalii bogati pariaza sume uriase. Fostul campion la box Martin Tillman se afla incarcerat acolo si are o reputatie impresionanta in luptele din puscarie. Cand este aproape de-a fi eliberat, Martin vrea sa se intoarca acasa si sa uite totul, insa fortele corupte care conduc inchisoarea nu vor sa piarda o sursa mare de venituri si fac tot ce le sta in putere sa nu-l elibereze.

Deja ai votat!