MARŢI, 6 IULIE

Actor Cuba Gooding Jr. participates in "The People v. O.J. Simpson" panel at the FX Networks Winter TCA on Saturday, Jan. 16, 2016, in Pasadena, Calif. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

PRIMA

20:00 Minciuni şi iluzii (acţiune 2009) cu Cuba Gooding Jr., Christian Slater

cele două iubite pe care le are să rămână, realizează că este vânat de un grup de spioni care dorește recuperarea unor diamante furate, pare-se, de logodnica decedată a scriitorului.

 

PRO CINEMA

20:30 Mâini de aur: Povestea lui Ben Carson (dramă 2009) Cu: Cuba Gooding Jr, Kimberly Elise, Aunjanue Ellis, Harron Atkins, Ele Bardha, Loren Bass

Este vorba despre un baiat de culoare care a crescut fara tata si care la scoala era codasul clasei. Asta pana in ziua cand mama lui il trimite la biblioteca sa citeasca in fiecare zi carti. Cu pasi marunti dar siguri iese din tiparul ‘codasului’ si incepe sa iubesca cartea… de aici si dorinta de a invata mai mult si a ajunge medic. Iar astazi chiar este cel mai cunoscut medic neurochirurg din lume. Dr. Ben Carson este interpretat in film de renumitul actor Cuba Gooding Jr.

 

TNT

21:20 Duzina de ticăloşi (acţiune 1967) cu Charles Bronson

Este anul 1944 iar Armata Aliatilor este pregatita pentru o invazie majora a Germaniei, de catre bazele din Anglia. Este o avanpremiera a zilei Z iar US Army Intelligence ordona o misiune top secret. Un Maior cu o istorie ciudata in spate si cu ceva probleme de atitudine este trimis in aceasta misiune, de instruire a 12 oameni care vor parasuta in spatele liniilor inamice

 

TVR 1

21:30 Diligenţa (western 1939) cu John Wayne, George Bancroft

O călătorie cu diligenţa este complicată de ameninţarea indienilor. Călătorii sunt o prostituată, un doctor alcoolic, un ofiţer, o femeie însărcinată un jucător şi un bancher. Lor li se alătură Ringo Kid (John Wayne), plecat pe urmele celor care i-au ucis tatăl.

Deja ai votat!