MIERCURI, 7 IULIE

PRIMA

20:00 Răzbunătorul (thriller 2006) cu Sam Elliott, Timothy Hutton

Poti sa fugi, dar el te va prinde. Te poti ascunde, dar el te va gasi. Fostul erou de razboi al Fortelor Speciale Cal Dexter este un asasin platit. Distrus de tragica moarte a sotiei si fiicei sale, el si-a facut un scop in viata din a vana criminalii de razboi pe care guvernele refuza sa ii mai aduca in fata justitiei. Acum misiunea sa interfereaza cu o actiune CIA si asta il transforma pe Dexter din tintas in tinta, iar Panama, Washington DC, Bosnia-Hertegovina Africa de Sud sunt locatiile in care se plaseaza aceasta poveste despre dreptate si razbunare.

 

PRO CINEMA

20:30 Copacul lui Joshua (acţiune SUA, 1993) Cu: Dolph Lungren, George Segal, Ken Forre, Bert Remsen

Wellman Santee (Dolph Lungren) este un fost campion de Formula 1 condamnat pentru o crima pe care nu a comis-o. Fostul pilot de Formula 1 nu accepta aceasta situatie si evadeaza din inchisoare pentru a-si face singur dreptate. Wellman ia ostatic o femeie, fara sa stie ca ea este politista si incearca sa-i intinda o capcana detectivului corupt care l-a trimis in inchisoare. Prieteni vechi il ajuta pe fostul pilot sa faca lumina in propriul lui caz si sa se lupte cu cei care ar fi trebuit sa-i faca dreptate.

 

FILM NOW

20:00 Mecanicul 2 (acţiune 2016) cu Tommy Lee Jones, Jessica Alba, Jason Statham

Arthur Bishop a crezut că și-a lăsat în urmă trecutul criminal, când dușmanul său cel mai periculos îi răpește iubirii vieții. Acum, el este obligat să călătorească prin toată lumea pentru a comite trei asasinate imposibile, făcând ce face el cel mai bine, să pară accidente.

 

HBO

22:50 Mă omori cu zile (Comedie, SUA, 2007) Cu: Ben Kingsley, Téa Leoni, Luke Wilson, Dennis Farina, Philip Baker Hall

Frank Falenczyk isi iubeste slujba. El este asasinul platit al marii familii poloneze din lumea interlopa din Buffalo, New York. Dar cand Frank incepe sa aiba probleme cu alcoolul si compromite o afacere importanta, punand astfel afacerea familiei in pericol, unchiul lui il trimite la San Francisco pentru a rezolva situatia. Frank nu este genul de tip sensibil, dar incepe sa se duca la intalniri alcoolicilor anonimi. Isi gaseste si o slujba decenta: angajat la morga.

 

Deja ai votat!