JOI, 8 IULIE

TVR 2

20:10 Fiica pierdută (thriller 2019) cu Samaire Armstrong, Sierra McCormick, Kieren Hutchison

Într-o zi obişnuită de şcoală, la sfârşitul orelor, Katie dispare misterios. În ciuda disperării, mama ei nu-şi pierde speranţa că fiica ei trăieşte şi se va întoarce acasă. Cinci ani mai târziu, adolescenta reapare, traumatizată şi necomunicativă…

PRO CINEMA

20:30 Evadarea (acţiune SUA, 2013) Cu: Brendan Fraser, Dominic Purcell, Ethan Suplee

O excursie nevinovată se transformă într-o istorie înspăimântătoare pentru un frate și sora lui, după ce, accidental, ei ajung să fie martorii unei crime. Cei doi sunt vânați de asasini, iar tatăl lor vrea să evadeze din închisoare pentru a-i putea salva.

CINEMAX

21:00 Nu suntem îngeri (Comedie, SUA, 1989) Cu: Robert De Niro, Sean Penn, Demi Moore, Hoyt Axton, Bruno Kirby

Este ceva ciudat în legătură cu cei doi preoți noi. De fapt, este de-a dreptul hilar. Asta pentru că Robert De Niro și Sean Penn nu fac parte din cler. Ei sunt detinuți evadați a căror unică rugăciune este să treacă granița neobservați în haine preoțești. Doar că trebuie să treacã printr-o blocadă a politței pentru a ajunge în siguranță în Canada. Demi Moore se alătură celor doi în acest film realizat după un scenariu de David Mamet. Deținuții nu sunt în siguranță, iar comedia e în toi.

PRO TV

23:45 Fără șansă (acţiune SUA 2006) Cu: Wesley Snipes, Jackie Quinones, Cybill Shepherd

Lucky, un fost condamnat pentru trafic de droguri încearcă să se reabiliteze mutându-se înapoi în New York. Aici se întâlnește cu niște vechi prieteni care îl atrag într-un club de striptease, pentru a vinde o cantitate impresionantă de droguri furate. Când schimbul se dovedește a fi un flagrant, Lucky este nevoit să fugă de poliție, cu o dansatoare cubaneză din club și o servietă cu 500.000 $. Norocul pare să apară când Lucky se întâlnește cu un cuplu de ucigași în serie.

Deja ai votat!