DUMINICĂ, 11 IULIE

TNT

21:30 Ultimul împărat (biografic 1987) cu Joan Chen, John Lone

„Ultimul împărat” este povestea adevărată a lui Aisin-Gioro Pu Yi, cel din urmă împărat din dinastia Chineză Ching. Încoronat la vârsta de 3 ani, adorat de 500 de milioane de oameni, forțat în final să abdice, Pu Yi sfârșește în obscuritate, un simplu cetățean al Republicii Populare. Un film de o splendoare vizuală unică, o fascinantă călătorie într-o altă lume, „Ultimul împărat” a câștigat nouă premii Oscar, învingând la toate categoriile la care a fost nominalizat.

 

CINEMAX

19:15 Ceea ce ne desparte (Dramă, Marea Britanie, 2019) Cu: Annette Bening, Bill Nighy, Josh O’Connor, Aiysha Hart, Ryan McKen

Filmul prezintă viața lui Grace (Annette Bening) care e șocată să afle că soțul ei (Bill Nighy) o părăsește pentru altcineva după 29 de ani de căsnicie, dar și repercusiunile emoționale pe care despărțirea le are asupra singurului lor fiu, acum adult (Josh O’Connor). Dezamăgită și simțindu-se pierdută în micul ei oraș de mare, în cele din urmă Grace începe să-și revină și își descoperă o nouă voce, mai puternică.

 

TVR 2

22:10 Totul despre mama mea (dramă 1999) cu Cecilia Roth, Marisa Paredes, Candela Peña

Grecii spun că doar o femeie care și-a spălat ochii cu lacrimi poate să vadă limpede. Dar pentru Manuela, acest adevăr nu mai este valabil. În noaptea în care o mașină i-a ucis fiul, Esteban, și-a plâns toate lacrimile, până la capăt. Departe de a vedea limpede, pentru ea trecutul și prezentul s-au contopit în bezna durerii.

 

PRO TV

20:00  Cursă explozivă (acţiune SUA, Bulgaria, 2013) Cu: Ehan Hawke, Selena Gomez, Jon Voight, Rebecca Budig, Paul Freeman, Bruce Payne

Getaway vine cu o poveste plină de acțiune și adrenalină, în care fostul pilot de curse Brent Magma (Ethan Hawke) este constrâns să pornească într-o misiune mortală în spatele volanului, pentru a-și salva soția. Urmărit în fiecare clipă prin camere de supraveghere montate în mașină, Brent trebuie să îndeplinească comenzile primite de răpitorii soției, având-o că aliată doar pe o adolescenta hackeriță, interpretată de Selena Gomez.

 

Deja ai votat!