LUNI, 12 IULIE

HBO

23:25 Batman – Începuturi (Acțiune, SUA, 2005) Cu: Christian Bale, Michael Caine, Liam Neeson, Katie Holmes, Gary Oldman

Cum schimba un om lumea? Iata o intrebare care il urmareste pe Bruce Wayne (CHRISTIAN BALE) precum imaginea parintilor lui impuscati in fata lui pe strazile din Gotham intr-o noapte care i-a schimbat viata pentru totdeauna. Chinuit de vina si manie, luptandu-se cu demoni care ii hranesc dorinta de razbunare si nevoia de a onora mostenirea altruista a parintilor sai, deziluzionatul mostenitorul al averii din domeniul industrial dispare din Gotham si calatoreste in secret prin lume, cautand mijloacele pentru a se lupta cu nedreptatea si sa semene teama printre cei care ii jefuiesc pe cei tematori.

 

PRO CINEMA

20:30  Băieții din Jersey (dramă 2014) Cu: John Lloyd Young, Erich Bergen, Michael Lomenda

Jersey Boys, noul film regizat de Clint Eastwood este un musical ce prezintă ascensiunea trupei Four Seasons.

 

NATIONAL TV

21:00 Motociclistul (acţiune 2011) cu Casper Van Dien, Patrick Muldoon, William Forsythe

Stelele din Starship Troopers sunt din nou în acțiune! Mike (Casper Van Dien) decide să porneasca la drum pe motocicleta lui clasica proaspat renovata, împreună cu cel mai bun prieten Alex (Patrick Muldoon), dar drumul lor ia o intorsatura surprinzatoare atunci când acestia se implica într-un plan care implică șantaj politic, corupție și bani murdari. Dovezile aduse impotriva lor ar putea sa îi ucida in orice minut, băieții sunt urmariti pe drum deschis, dar acestia isi folosesc abilitățile în avantajul lor. William Forsythe și Theresa Russell joaca si ei in aceasta aventura gălăgioasa.

 

CINEMAX

19:15 Sora mea mai mică (Dramă, Elveția, 2020) Cu: Nina Hoss, Lars Eidinger, Marthe Keller, Jens Albinus, Thomas Ostermeier

Lisa, care era odată un dramaturg genial, nu mai scrie. Ea trăiește cu familia ei în Elveția, dar inima i-a rămas în Berlin, bătând în ritm cu cea a fratelui ei geamăn, Sven, un faimos actor de teatru. De când Sven a început să sufere de un tip agresiv de leucemie, relația dintre ei a devenit și mai apropiată. Lisa nu vrea să accepte această lovitură a sorții și face tot ce poate ca să-l readucă pe Sven pe scenă. Ea neglijează orice altceva pentru sufletul ei pereche și chiar riscă să-și piardă soțul. Mariajul ei este compromis, dar Lisa nu are ochi decât pentru fratele ei, care îi reflectă cele mai adânci pasiuni și trezește în ea dorința de a fi creativă, de a se simți vie din nou.

Deja ai votat!