MARŢI, 13 IULIE

TORONTO, ON - SEPTEMBER 09: George Clooney attends the "Suburbicon" premiere during the 2017 Toronto International Film Festival at Princess of Wales Theatre on September 9, 2017 in Toronto, Canada. (Photo by J. Merritt/WireImage)

FILM NOW

21:25 Americanul (acţiune 2010) cu George Clooney

Jack (George Clooney) este un asasin, singuratic și mereu pe drumuri. După ce un job în Suedia se sfârșește mai dur decât trebuia, Jack se retrage în partea rurală a Italiei. Savurând liniștea unui mic orășel medieval, Jack primește o ultimă misiune – trebuie să construiască o armă pentru o persoană de contact misterioasă, belgianca Mathilde (Thekla Reuten).

 

PRO TV

21:30 Ora de vârf (acţiune SUA, 1998) Cu: Jackie Chan, Chris Tucker, Elizabeth Pena, Tom Wilkinson

Cu un Jackie Chan mai in forma ca niciodata si un Chris Tucker rau de gura, acest film contine doldora de situatii comice si efecte speciale. Jackie Chan este inspectorul din Hong Kong, Lee, un bun prieten al consulului Han Solon. Simpaticul maestru in ale artelor martiale reuseste sa preintampine scoaterea ilegala a unor antichitati chinezesti, orchestrata de un clan mafiot asiatic.

 

PRO CINEMA

20:30 Lista clienților (dramă SUA, 2010) Cu: Jennifer Love Hewitt, Teddy Sears, Sonja Bennett

Sam, mamă a 3 copii și soție, plus soțul ei, Rex, se confruntă cu grave probleme financiare fiind în pericol de a fi dați afară din casă. Căutând cu disperare un loc de muncă, Sam se angajează la un salon de masaj care îi poate oferi salvarea. Dar este pusă să aleagă intre salvarea familiei și demnitate și respectul de sine.

 

HBO

01:00 Virajul (Dramă, SUA, 2018) Cu: Azura Skye, Bryce Pinkham, Ashley Bell, Zach Rand, Taen Phillips

Holly pare să aibă tot: doi copii, o casă frumoasă, un loc de muncă bun ca profesoară și un soț cu cariera în ascensiune. Dar există semne că lucrurile nu sunt în regulă în lumea ei. Insomnia. Medicamentele pentru insomnie. Visele provocate de medicamentele pentru insomnie. (Oare sunt vise?) Și apoi mai e șoarecele care-i apare în casă. Toate acestea îi afectează echilibrul deja delicat și o împing peste limită. Filmul de debut al scenaristului/ regizorului Dean Kapsalis explorează o săptămână din viața unei femei împinse la limită în această meditație captivantă despre bolile mintale.

Deja ai votat!