MIERCURI, 14 IULIE

PRO TV

23:45 Cei 3 muschetari (acţiune USA, UK, Franta, Germania, 2011) Cu: Matthew Macfadyen, Milla Jovovich, Luke Evans

Urmându-și visul de a deveni muschetar, D’Artagnan (Logan Lerman) pleacă la Paris, unde îi găsește pe Athos (Matthew Macfadyen), Aramis (Luke Evans) și Porthos (Ray Stevenson) în slujbe mizere, în căutarea unei cauze care să le spele numele. În urmă cu trei ani, după ce au furat un proiect secret dintr-un seif venețian, au fost trădați de partenera lor Milady (Milla Jojovich), care i-a vândut planul ducelui de Buckingham (Orlando Bloom).

PRIMA

20:00 Un om cât o armată (comedie 2016) cu Russell Brand, Nicolas Cage

Pelicula urmărește călătoria și peripețiile lui Gary Faulkner (interpretat de Nicolas Cage), un muncitor constructor din Colorado, fost pușcăriaș și actualmente șomer, care crede că ”vrerea” Domnului este de a-l captura pe Osama bin Laden în Pakistan. Întreprinde, astfel, o misiune paralelă de cea a armatei, pornind pe cont propriu în căutarea și prinderea liderului Al-Qaeda. Povestea se bazează pe viața reală a lui Faulkner, care a călătorit în Pakistan, în căutarea lui bin Laden.

FILM NOW

20:00 Identitate dublă (acţiune 2015) cu Peter Firth, Kit Harington, Geoffrey Streatfeild

Când teroristul Adem Qasim reușește să scape din custodia serviciilor speciale engleze MI-5, agentul Harry Pearce este arătat cu degetul. Căzut în dizgrație și forțat să demisioneze, Harry dispare fără urmă. Toată lumea este convinsă că și-a luat viața. Fostul agent Will Holloway este adus din Moscova pentru a descoperi adevărul cu privire la dispariția lui Harry. Investigația lui Holloway duce la o descoperire șocanta pentru toată lumea: Harry trăiește și are nevoie disperată de ajutorul lui Holloway. Will trebuie sa facă o alegere dificilă: îl va da pe Harry pe mâna autorităților sau va risca totul și va avea încredere în Harry care l-a trădat o dată, în trecut…

TVR 2

20:10 Cu sufletul pe masă (romantic 1992) cu Dolly Parton

Fire sincera, deschisa, provinciala Shirlee Kenyon vine la Chicago si se angajeaza intr-o slujba obscura la o statie de radio. Aici ajunge din intamplare gazda ocazionala a unei emisiuni radiofonice interactive, prezentata de obicei de un doctor psihiatru. Stilul ei direct, natural este agreat de ascultatori, astfel incat, in scurt timp, Shirlee, desi nu este doctor, devine o celebritate. Dar un jurnalist zelos descopera adevarul.

Deja ai votat!