DUMINICĂ, 18 IULIE

PRO TV

23:00  Execuția digitală (thriller 2019) Cu: Donald Sutherland, Vincent Kartheiser, Oliver Dennis

O persoană postează un video pe social media, arătând în direct că a răpit doi oameni şi că intenţionează să-l omoare pe unul dintre ei. În cele din urmă, devine clar că publicul online va acţiona ca judecător pentru acest „proces”.

 

FILM NOW

20:00 Warcraft: Începutul (acţiune 2016) cu Travis Fimmel, Paula Patton, Clancy Brown, Ben Foster

Lupte cumplite zguduie planeta Azeroth, căci oamenii trebuie să înfrunte orcii pentru a înclina o dată pentru totdeauna balanța unei confruntări milenare. Oamenii se unesc în Alianța condusă de Anduin Lothar (Travis Fimmel), un erou de război care a sacrificat totul în luptă. Cu regele Llane Wrynn și regina Taria de partea sa, Anduin trebuie să facă tot ce-i stă în puteri pentru ca omenirea să câștige războiul. De cealaltă parte a baricadei se află Orgrim, liderul Hoardei de orci, și el dispus să sacrifice totul pentru a-și salva poporul și familia de la dispariție. Orgrim se va dovedi un redutabil inamic în războiul ce va schimba o dată pentru totdeauna Azeroth.

 

PRO CINEMA

20:30  Măsuri disperate (acţiuneSUA, 1998) Cu: Michael Keaton, Andy Garcia, Brian Cox, Marcia Gay Harden, Eric King

Politistul Frank Conner (Andy Garcia) al carui fiu bolnav de cancer are nevoie urgenta de un transplant de maduva, gaseste donatorul perfect in persoana lui Peter McCabe, un condamnat pe viata pentru crima (Michael Keaton), un tip extrem de periculos inzestrat cu un sarm malefic. In spital, detinutul scapa de sub escorta si orasul San Francisco intra in alerta de gradul zero. Stiind ca nu va fi ucis, deoarece pentru transplant este nevoie de el viu si nevatamat, sociopatul McCabe isi arata, odata ajuns in libertate, adevarata sa fata.

 

TVR 2

22:10 Ginger şi Rosa (dramă coprod. 2012) cu Alice Englert, Christina Hendricks, Elle Fanning

Filmul prezintă viața a două tinere adolescente, Ginger și Rosa, foarte bune prietene. Acțiunea are loc în Londra în anii ’60, perioada crizei rachetelor cubaneze din timpul Războiului Rece.

Deja ai votat!