LUNI, 19 IULIE

PRO CINEMA

20:30 Trecutul (dramă 2013) Cu: Bérénice Bejo, Tahar Rahim, Ali Mosaffa

Un bărbat de origine iraniană (jucat de Ali Mossafa), confruntându-se cu probleme de cuplu cu soția franțuzoaică (Bérénice Bejo), o părăsește pe ea și pe cei doi copii întorcându-se în țara de baștină. Între timp, soția sa începe o relație cu un francez (Tahar Rahim), cerându-i fostului soț divorțul. Acesta se va reîntoarce în Franța doar pentru a-și descoperi soția împreună cu alt bărbat, în fosta lui casă și alături de copiii lui.

 

FILM NOW

20:00 Dincolo de limite (thriller 2011) cu Robert De Niro, Bradley Cooper, Abbie Cornish

Eddie Mora (Bradley Cooper) este un scriitor ratat, obișnuit să își contempleze în fiecare zi eșecul. Din ziua în care iubita îi dă papucii, faptul că nu are niciun viitor devine o certitudine. Însă, lucrurile iau o întorsătură neașteptată atunci când un vechi prieten îi oferă un drog sintetic – NZT.

 

PRIMA

20:00  Sechestrat din dragoste (comedie 2009) cu Meg Ryan, Timothy Hutton, Justin Long, Kristen Bell

Cand avocata de succes Louise (Meg Ryan) afla ca sotul ei, Ian (Timothy Hutton), planuieste sa incheie casnicia lor de 13 ani pentru o tanara de numai 20, pe nume Sara (Kriten Bell), decide sa rezolve aceasta situatie dramatica intr-un mod destul de drastic. Louise reuseste sa-l lege burduf pe Ian in casa lor de vacanta, si refuza sa-i dea drumul pana cand situatia nu se va fi rezolvat in favoarea casniciei primejduite. Evident ca Ian nu cedeaza in fata acestui comportament psihotic, astfel ca lucrurile – departe de a se rezolva, degenereaza.

 

HBO

21:30 Oslo (Dramă, SUA, 2021) Cu: Ruth Wilson, Andrew Scott, Jeff Wilbusch, Salim Dau, Waleed Zuaiter

Adaptat după piesa cu același nume care a câștigat premiul Tony, „Oslo” se bazează pe povestea adevărată a negocierilor dintre inamici implacabili. Filmul prezintă discuțiile secrete, prieteniile neobișnuite și acțiunile eroice în tăcere ale unui grup mic, dar devotat, de israelieni și palestinieni, plus un cuplu norvegian, care au condus la Acordurile de Pace de la Oslo din 1993.

Deja ai votat!