JOI, 22 IULIE

PRIMA

20:00 Dragoste cu preaviz (comedie 2002) cu Sandra Bullock, Hugh Grant, Alicia Witt, Dana Ivey, Robert Klein

Milionarul George Wade (HUGH GRANT) are nevoie de un nou Sef al Oficiului Juridic. Charismatica “fatã publicã ”a Wade Corporation, una dintre cele mai dezvoltate firme din New York, George are prostul obicei de a angaja atractive femei avocat, cu trecuturi dubioase si a se culca cu ele, pânã când acestea fac greseli atât de mari încât sunt date afarã de fratele sãu Howard (DAVID HAIG), creierul afacerii. Când Howard îi cere sã angajeze un avocat de la Ivy League, sau sã îsi vândã actiunile, George dã situatiei o întorsãturã neasteptatã, când o discutie pasionatã cu avocatul pe probleme de mediu, Lucy Kelson (SANDRA BULLOCK) se transformã într-un interviu de angajare

 

FILM NOW

20:00 Urmează-ţi drumul (dramă 2019) cu Ethan Hawke

Russ Millings (Ethan Hawke) tocmai a fost eliberat din închisoare dupa ce a petrecut nu mai puțin de 21 de ani după gratii pentru o a treia condamnare consecutivă în statul California pentru posesie și trafic de marijuana. Acesta încearcă să se adapteze unei lumi de nerecunoscut. El găsește un copil abandonat într-un tomberon in spatele restaurantului fast-food, unde lucrează ca spălătator de vase. Russ habar nu are ce să facă, este prins la mijloc de dorința de a salva acest bebeluș, de a-l duce acasă la el pentru a-l crește și panică, deoarece nu știe cum să aibă grijă de un sugar.

 

CINEMAX

21:00 Cel nemuritor (Polițist, Italia, 2019) Cu: Marco D’Amore, Giuseppe Aiello, Salvatore D’Onofrio, Gianni Vastarella, Marianna Robustelli

Filmul este un spin-off al serialului italian “Gomorra”. După ce a fost împușcat în piept de Genny, singurul lui prieten adevărat, Ciro se scufundă în apele întunecate ale golfului orașului Napoli. Pe măsură ce se îndreaptă spre străfunduri, amintirile încep să iasă la suprafață. Sunete slabe își fac loc prin îmbrățișarea rece a apei – țipete înăbușite de spaimă. Este 1980. Un cutremur puternic distruge clădiri întregi. Din moloz se aude plânsetul unui bebeluș nou-născut. Este chiar Ciro di Marzio. Din acea zi, este cunoscut ca “nemuritorul”.

 

 

PRO CINEMA

22:15 Coșmarul (dramă 2013) Cu: Michael Cera, Juno Temple, Emily Browning

Dacă Alicia ar putea ațipi măcar un pic, totul ar fi bine. Dar pe măsură ce ea și verișoara ei Sarah colindă prin satele din Chile împreună cu iubitul lui Sarah, sora lui și bizarul lor prieten Brink, efectele insomniei devin de necontrolat. Diferența dintre ceea ce se întâmplă în realitate și ceea ce se petrece în mintea ei e tot mai neclară. După ce încearcă să-și rezolve problemele cu ajutorul hipnozei, situația se înrăutățește și mai mult. O vor ajuta „prietenii” ei?

 

Deja ai votat!