MIERCURI, 21 IULIE

PRIMA

20:00 Bătălia dronelor (acţiune 2018), cu Louis Mandylor, D.Swain, Michael Pare

Un grup de mercenari experimentati sunt trădați de guvernul Statelor Unite și sunt forțați să se lupte pentru a ieși dintr-o ambuscadă cu o echipă nouă și letală de droizi umani.

FILM NOW

20:00 Rupe-tot (acţiune 2010) cu Aaron Taylor-Johnson, Nicolas Cage, Chloë Grace Moretz

În Kick-Ass, eroii benzilor desenate prind viață într-o mare aventură împotriva criminalității din oraș. Dave Lizewski (Aaron Johnson), un fan înrăit al benzilor desenate, își alege un nume impunător, un costum pe măsură și începe să împartă dreptate în stânga și în dreapta prin oraș, ignorând total faptul că el nu deține puteri supernaturale. Din acel moment, viața lui începe să se schimbe ireversibil, curajul său nebunesc inspirând o adevărată cultură urbană. Dave face echipă cu alți trei vigilanți la fel de înfocați.

TVR 2

20:10 Pariul vieţii (dramă SUA 2016) cu Chris Bauer

O vedetă a baschetului în vârstă de 18 ani, care este recrutat de Universitatea Cornell, pare să aibă totul:  este căpitanul echipei sale, este un student bun, are o iubită de multă vreme și niște prieteni buni. Dar acasă lucrurile stau cu totul altfel, fiindca tatăl său este dependent de jocuri de noroc. Mama sa încearcă să mențină familia pe linia de plutire, dar face acest lucru cu un mare sacrificiu emoțional și financiar.

PRO TV

00:15 Robin Hood (acţiune SUA, 1991) Cu: Patrick Bergin, Uma Thurman, Jurgen Prochnow, Edward Fox

Povestea lui Robin Hood e una dintre cele mai mari aventuri din istorie, o legenda care a supravietuit 800 de ani si a generat cateva incarnari memorabile pe marile ecrane. Ecranizarea legendei secolului al 12-lea, a nobilului devenit eroul saracilor, Robin Hood este o productie de exceptie care ofera telespectatorului aventura, actiune, dragoste si o noua interpretare a imaginii omului din spatele legendei. Bataiosul erou popular se intoarce, sub trasaturile lui Patrick Bergin, pentru a se confrunta cu ticalosul prefect al Nottingham- ului, in Robin Hood.

Deja ai votat!