SÂMBĂTĂ, 24 IULIE

PRIMA

22:00 Umbrele trecutului (thriller 2005) cu Ed Harris, Viggo Mortensen, Maria Bello

Tom Stall (Viggo Mortensen) este un familist linistit, care conduce un restaurant intr-un orasel din statul american Indiana. Dar atunci cand doi criminali periculosi vin in restaurant pregatiti sa faca prapad, Stall devine erou si ii impusca pe amandoi.

 

HBO

20:00 Dădaca McPhee (Comedie, SUA, 2005) Cu: Emma Thompson, Colin Firth, Kelly Macdonald, Thomas Sangster, Eliza Bennett

Dl. Cedric Brown (Colin Firth) tocmai a ramas vaduv si are sapte copii de crescut, copii care sunt asa de obraznici, incat toate dadacele si-au dat demisia pana acum. Acum, o voce misterioasa ii spune s-o angajeze pe Dadaca McPhee (Emma Thompson) o femeie cu puteri magice.

 

PRO TV

22:15 Lumea apelor (acţiune 1995) Cu: Kevin Costner, Jeanne Tripplehorn, Dennis Hopper  

Unul dintre cele mai scumpe filme din istoria cinematografiei, Waterworld este un science-fiction a cărui acțiune se petrece undeva într-un viitor îndepărtat și înfricoșător când Pământul este acoperit în totalitate de apă, iar oamenii încearcă să supraviețuiască așa cum pot. Unul dintre aceștia este Mariner, un războinic dur care s-a adaptat la mediu dezvoltându-și un fel de bronhii.

 

ANTENA 1

21.45 Speed: Cursa infernala (acţiune SUA 1994) Cu: Sandra Bullock, Keeanu Reeves

Daca Jack Traven, politist al trupelor speciale, nu se afla din intamplare in autobuzul in care un maniac a pus o bomba, aceasta ar fi putut exploda. Daca, din intamplare, in acelasi autobuz nu s-ar fi aflat si o tanara care sa tina nebuneste volanul, viata celor din masina, dar si a orasului, ar fi fost pusa in pericol.

Deja ai votat!