MIERCURI 28 IULIE

FILM NOW

20:00 Greenland (acţiune 2020) cu Morena Baccarin, Gerard Butler

John Garrity (Gerard Butler), soția sa Allison (Morena Baccarin) și fiul tânăr Nathan fac o călătorie periculoasă spre Groenlanda, singura lor speranță pentru supraviețuire. Pe fondul unor știri terifiante despre distrugerea orașelor din întreaga lume, de fragmente ale cometei, familia experimentează tot ce este mai bun și cel mai rău în umanitate, în timp ce luptă împotriva panicii din ce în ce mai mari și infracținilor numeroase din jurul lor.

 

TVR 2

20:10 Toată frumuseţea lumii (dramă  Franţa 2006) cu Marc Lavoine, Jean-Pierre Darroussin

De-a lungul unei calatorii in Asia, doi tineri invata sa iubeasca: ea, Tina, trebuie sa-l uite pe omul pe care moartea i l-a rapit, iar el, Franck, trebuie sa-nvete abc-ul rabdarii, pentru ca ea sa aiba ragazul de a uita…

 

PRO CINEMA

20:30 Apocalipsa androizilor (thriller SUA/Canada, 2006) Cu: Wendy Anderson, Scott Bairstow, Ian Black

In viitor, supravietuirea omenirii va ajuge sa depinda de prietenia neobisnuita dintre un om si un android in acest thriller SF in regia lui Paul Ziller (Solar Attack). Android Apocalypse este incarcat cu multa actiune, o interpretare buna si efecte speciale cel putin la fel de bune, ceea ce il face, pentru fanii unor filme ca Cyborg si Solo, un film care trebuie vazut.

 

NATIONAL TV

22:00 Agenda morţii (acţiune 2001) cu Dolph Lundgren

Jason Price (Dolph Lundgren) este un agent guvernamental care isi castiga existenta facand anumiti oameni sa dispara. Unul dintre acestia, un locotenent de elita care se ocupa cu diverse lichidari, ii cere ajutorul disperat. Jason incearca sa-l ajute, dar spre deosebire de celelalte cazuri, lucrurile iau o turnura neasteptata.

Deja ai votat!