MARŢI, 27 IULIE

TNT

22:20 Tunurile din Navarone (aventuri 1961) cu Gregory Peck, David Niven

Doua imense tunuri instalate de nazisti pe insula Navarone tin la respect operatiunile intreprinse in zona de fortele aliate. Capt. Keith Mallory (Gregory Peck), Cpl. Miller (David Niven) si Col. Andrea Stavros (Antony Quinn) sunt aliatii sabotori carora li s-a atribuit o misiune imposibila: infiltrarea pe insula nazista si distrugerea armamentului inamic, acest lucru prevenind riscul capturarii celor 2000 de soldati ai trupelor britanice.

 

PRIMA

20:00 Bucătarul (comedie 2012) cu Jean Reno, Michaël Youn, Raphaëlle Agogué

Un bucătar cu vechime (Jean Reno) se confruntă cu noii patroni ai restaurantului, care vor ca localul să piardă o stea în rating-ul său pentru a aduce un bucătar tânăr, specializat în gastronomie moleculară.

 

FILM NOW

20:00 Inventarea minciunii (comedie 2009) cu Ricky Gervais, Jennifer Garner

Intr-o lume in care toti oamenii spun adevarul si numai adevarul, un barbat (Ricky Gervais) descopera ca poate minti. Muritor de foame in showbiz, barbatul se foloseste de noua lui abilitate pentru a deveni un actor celebru, dar mai ales pentru a intra in gratiile unei frumoase, la care altfel n-ar fi putut decat sa viseze.

 

NATIONAL TV

21:00 Cei tăcuţi (horror 2014) cu Sam Claflin, Olivia Cooke, Jared Harris, Erin Richards

Un profesor universitar de fizică formează o echipă care să creeze un poltergeist. El vrea să înțeleagă și să stăpânească energia negativă pe care o produce mintea tulburată a unei tinere foarte nefericite.

 

Deja ai votat!